Gå til innhold

Speilvendt tastatur?


Anbefalte innlegg

Er det noen som vet om man får tak i tastatur der først og fremt det nummeriske tastaturet er flyttet og montert til venstre for de andre knappene.

 

Har en medarbeider som er ufør i høyre hånd. Har derfor flyttet musen over på venstre hånd. Sitter mye med regnskap, og skifter mellom mus og nummerisk tastatur. Det blir da veldig slitsomt i lengden pga. avstanden mellom disse enhetene.

 

Vet at det selges egne løse nummeriske tastatur som kan monteres sammen med tastaturet. Dette er faktisk den løsningen som pr. i dag virker som den det beste vi sett så langt. Vet også at det finns spesiallaget enhåndstastaur, men disse er svindyre, og forutsetter at man setter seg ned å lærer en helt annen bokstavrekkefølge.

 

Så ønskedrømmen måtte være et tastaur som er bygd opp slik: Nummerisk tastatur - piltaster etc. - bokstaver (altså speilvendt). Noen som vet om de finns? (hvis ikke er det kanskje på tide? Må da være et verdensmarked for slikt? Noen som vil være med å starte firma (hehe)?)

 

mvh

Jan Arve

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Quote:


Dersom han i hovedsak benytter seg av det numeriske tastaturet og musen, hvorfor har han da ikke tastaturet på venstre side av musen?


 

Sorry. Skjønner hva du mener, men...

Hvis skjermen står på venstre siden av pulten, vil dette bli vanskelig å flytte mus+tastatur i riktig psisjon pga venstre bordkant. På midten av bordet kan skjermen ikke stå da den tar for stor plass. Alt er derfor satt ytterst på høyre bordkant med skjerm, mus og tastatur på skrå mot senter av bordplaten der stolen står. Når man fører regnskap ligger det ofte 3-4 store og tunge ringpermer oppslått samtidig på samme pult. Disse er nå lette å bla i og flytte på med venstre hånd. Blir derfor litt kinkig og flytte mus og tastatur så langt til venstre at musen kan ligge på høyre side. Det skal ikke være så enkelt ser'u.

 

Ellers takk for alle innspill. Flere mottas med takk da jeg ennå ikke har løst problemet.

 

mvh

JAK

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...