Gå til innhold

For et elendig forum!


Anbefalte innlegg

Digitalkamera.no sitt forum er elendig! Bare masse kjedelige folk som ikke gidder å svare skikkelig, viss de svarer i det hele tatt da. "Nei det har vi sagt før. Nei det står i en guide" Bare svar på spørsmålet vell! Er ikke så vanskelig å svare, er det? Det er jo ingen som gidder å svare alikevell.

 

[ Denne Melding var redigert av: !Andreas! på 2002-06-27 08:58 ]

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Quote:


Den 2002-06-27 08:31, !Andreas! skrev:

Digitalkamera.no sitt forum er elendig! Bare masse kjedelige folk som ikke gidder å svare skikkelig, viss de svarer i det hele tatt da. "Nei det har vi sagt før. Nei det står i en guide" Bare svar på spørsmålet vell! Er ikke så vanskelig å svare, er det? Det er jo ingen som gidder å svare alikevell.


<font class=editedby>[ Denne Melding var redigert av: !Andreas! på 2002-06-27 08:58 ]</font>


 

Ja, er det ikke forbannet at folk her inne ikke sitter med alt av kunnskap innen Digicam?

Det er jo det minste man kunne forlange at her var folk med ti års utdanning innen digicam, som kunne gitt oss support(gratis) uansett hva vi spurte om. Det blir jo alt for vanskelig å trykke på søk, og skrive inn et ord for se om man finner den infoen man trenger? (NOT)

 

Jeg sjekket opp dine meldinger og kunne bare finne en melding som du har fått henvist at du skal søke for å finne det du trenger. Hva klager du for? Et slikt forum må nødvendigvis bygges opp med ekspertise over tid. De fleste får et svar, mens mange får en henvisning til svaret. Er ikke det godt nok? Jeg synes det.

 

[ Denne Melding var redigert av: frapette på 2002-06-27 10:56 ]

Lenke til kommentar

Fellesforumet som utgjør :

 

Bruktmarked.no

Hardware.no

Overklokking.no

Videokamera.no

Gamer.no

 

Er det beste forum "nettverket" i Norge for tiden på akkurat disse emnene etter mitt skjønn ..

 

Takk til alle de som bidrar til økt aktivitet på forumet nettop ved å være aktive ..

 

Eller hva sier du mlwirak ?

 

 

 

 

[ Denne Melding var redigert av: cyberspin på 2002-06-27 12:58 ]

Lenke til kommentar

Jeg må si at dette forumet er av de beste for dig. kamera i Norge i dag. Jeg har inntrykk av at både de som stiller spørsmål og de som svarer har tenkt litt i gjennom det de skriver i forumet, slik at den infoen som kommer ut er til glede for flest mulig. Det er ganske normalt at når en stiller et spørsmål i dette og alle andre forum at en har lest de tidligere meldingene slik at en ikke får en masse spørsmål om det samme. Når !Andreas! nå bruker spalteplass på gamle temaer og ellers spør etter svært lett tilgjengelig info fra nettet, forstår jeg godt at han ikke får de svar han er ute etter. Han burde kanskje bruke litt mer tid i forkant til å søke info selv.

 

Tore

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-06-27 08:31, !Andreas! skrev:

Digitalkamera.no sitt forum er elendig! Bare masse kjedelige folk som ikke gidder å svare skikkelig, viss de svarer i det hele tatt da. "Nei det har vi sagt før. Nei det står i en guide" Bare svar på spørsmålet vell!


 

Jeg må si at jeg er dypt uenig! Da jeg oppdaget dette forumet ble jeg positivt overasket på alle måter, både på det av vi får svar fra en mer eller mindre ekspert (mlwirak) og måten det er bygd opp på.

 

Jeg synes også at det er greit å få svar om hvor man burde lete, det er ikke altid jeg har tenkt på den tanken selv.

Lenke til kommentar

Joda jeg er enig at man må kunne lete litt selv og slik. Men det som irriterer meg litt er det at jeg nærmest kan "se" de som svarer for meg; grettne,sinte folk, som blir forarget hver gang noen spør om noe. Spesielt mlwirak og den gjengen der.

Det er egentlig ikke et elendig forum da, men folk er så sløve her. Jeg har sett andre forum der du får 4-5 svar uansett om folk hadde "ti års utdanning innen digicam". Andre forum der alle er venner og hjelper hverandre.

Lenke til kommentar

!Andreas! er du komplett t0s i huet ! ?

 

Har du hareskår i rassen og brylkrem på tassen !

 

Folk slækkern og svarer på det de gidder .. enten så kan de ikke svare deg eller så er spørsmålet for silly som andre har sagt her før meg .. du kan ikke si at forumet er dårlig bare fordi du ikke får akkurat de svarene du hadde håpet på !

Lenke til kommentar

Hvis folk skal klage på en tjeneste, er det et punkt som skal og må oppfylles.

DU SKAL **** MEG BETALE FOR DEN(!)

 

Dette gjelder ikke bare denne posten, men alle hvor folk syter rompa av seg og kaller ting dritt og folka bak dritt og alt er bare møkk. Gå hjem. Trekk ut kontakten. Ikke plag oss.

 

Det er mange som hjelper folk her med sin egen fritid. Jeg har blitt så positivt overrasked over forumet, at jeg har begynt å bidra med mye tid selv. For jeg syns det er kjekt å kunne hjelpe, og ikke minst, få hjelp når jeg har behov. Det at forumet er mellom alle nettstedene er jo bare helt konge.

 

Å gidde å starte poster med drittkasting, bare fordi folk ikke gidder å bruke søk funksjonen, der ting allerede er forklart i det vide og brede av kunnskapsrike snille folk som har gitt tid og krefter for å hjelpe nettopp deg, så bruker syteren heller energi på å syte mer(!) og ikke på det orginale problemet.

 

Den dagen jeg betaler for denne tjenesten, skal jeg begynne å stille krav. Før det er det opptil moderatorene og ikke minst brukerne til å opprettholde seriøstisitet og proffesjonalitet.

 

Synd at posten ble så lang og den ikke ble særlig hyggelig. Problemet er at det er så mange "klage" poster på arbeide som gjøres her. Hva med å prøve "Takk" for engangs skyld?

 

Takk - til dere som gjør forumet verdt å besøke, samt gjengen som gjør dette tilgjengelig for oss brukere. Det er til og med gratis :grin:

 

edit: Jeg er og gretten forresten. Alle grå hår som kommer om 30år er synlige...:wink:

_________________

linux_win_mac_bsd.jpgVelg det som passer DEG!

 

[ Denne Melding var redigert av: JoKr på 2002-06-27 21:57 ]

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...