Gå til innhold

GF4Ti4600 "hakking" i spill.


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har et ASUS GF4Ti4600 og Windows XP Pro. Når jeg spiller spill som GTA3, Counter-Strike og JediKnight II(de eneste jeg spiller og har prøvd) opplever jeg en slags hakking som er hver 1,5 sec omtrent den varer så vidt 0,001 sec sikkert. Men er veldig plagsom! Jeg har prøvd med Detonator XP 29.42, 29.80 og 28.32, ingen av de har værdt til noe mere nytte enn den andre.

 

Men jeg opplevde aldri hakkingen før jeg formaterte og la inn OS på nytt, det var da det begynte så det virker ikke som om det er et driver problem, kansje et viruz? Ikke vet jeg. Men hjelp meg alle som kan! :smile:

 

_________________

Mvh. Simen Bakke

__________________

HUSK URL-kode! HW.no! Mine HW Specc'z!

 

[ Denne Melding var redigert av: hasuwest på 2002-06-26 20:42 ]

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du kan jo begynne med å åpne oppgavebehandlinga og sjekke om det er noen programmer der som bruker mye cpu-kraft med den intervallen du sier. Høyreklikk på et tomt felt på opgavelinja, velg oppgavebehandling. Her velger du prosesser. Når du har kommet hit må du se under kolonnen CPU, og se om det er noen filer/programmer som er synderen. Jeg har faktisk opplevd lignende med virusprogrammer også.

Lenke til kommentar

Vel:

 

1.Vsync off gjør slik at skjermkortet ikke følger refresh raten på din skjerm. Dermed kan du oppleve at grafikken "tearer".. flerrer og hakker slik du beskriver.

 

2. Prøv å sette V sync til Enabled. Og refreshrate til 60-> Hz. Tipper du får et knakende stabilt resultat.

 

Da vil skjermkort være forstått med at det ikke trenger presse seg opp i 200fps, i og med at skjermen likevel ikke klarer vise mer en 60-80fps. Som regel er dette max refresh rate til en CRT skjerm.

 

Mvh

Lenke til kommentar

Hei!

 

Tusen takk for hjelpen dere, jeg har funnet ut at problemet var slik som MrA| skrev, jeg slo av alle programmer fra taskmanager og spillte GTA 3 helt smooth! Men hvordan kan jeg finne ut hvilket program som var synderen? Slå av et og et program?

 

Men finnes det et program slik at jeg kan teste FPS i spill som f.eks. GTA3 o.l? Jaja, tusen takk for hjelpen iallefall. Da trenger jeg ikke formatere likevel! :smile:

Lenke til kommentar

Hmm... explorer er vel mer eller mindre selve Windows XP, slik jeg ser det. Høres ut som at det er noe som er stilt feil i Windowsen din. Du kan jo alltids prøve å "rewinde" systemet ditt med Systemgjenoppretning :smile:. Finnes som standard i Windows og er faktisk litt kjekk når noe streiker.

 

Siden det hakker ved faste interval ville jeg tippe at det er et program som vil ut på nettet eller lignende. Det du også kan prøve (for å motarbeide hakkingen) er og defragmentere harddisken din. I readme.txt i GTA3 står det at det vil hjelpe på sånn små hakking.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...