Gå til innhold

like greit å ha AIW kort vs vanlig grafikkkort?


Anbefalte innlegg

Hei.

Jeg har funnet ut at et AIW(All in Wonder)-kort, f.eks PowerColor Radeon 9800PRO AIW: http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=304358&cks=PRL og http://www.ati.com/products/radeon9800/aiw...o/features.html , koster omtrent like mye som et vanelig AGP som ikke er AIW. AIW-kort har jo mange flere funksjoner som bedre visning av DVD, TV-kort etc. , så er det ikke like greit å kjøpe et AIW når man skal ha et grafikkort til maks 2000kr???

Endret av ahumoe
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Om ikke det har skjedd noe med AIW kortene de siste årene synes jeg ikke det er noen fullgod erstatning for et tv kort da kortet ikke har tunerdel. Det vil si at du må velge hvilken kanal du vil se på pc'n fra TV'n, videomaskinen eller hvor man nå henter signalet fra. Med et tv kort kan man jo koble seg rett til antenna og de har tunerdel slik at man kan bruke opptaksfunksjoner, oversiktsbilder osv.

 

Jeg har Asus Radeon 9800XT VIVO som har tv ut/inn men neste gang kjøper jeg et med vanlig tv ut og heller et pci tv kort i tillegg.

Lenke til kommentar

Bare til opplysning - et kort som har betegnelse VIVO er normalt sett et kort med video ut/video inn, og har ikke TV-tuner del integrert. Et AIW-kort har egen TV-tuner, og vil kunne motta TV-signal direkte på egen antenneinngang, akkurat som et frittstående PCI TV-kort. Og sånn har AIW-kortene vært i veldig mange år nå.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...