Gå til innhold

Hvilken vannblokk er bedre? , AC eller Danger Den


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Begge er jo bra, kommer litt an på hva du er ute etter.

AC er smallbore, mindre slanger(3/8" id), low flow/mindre pumpe(eheim 1046 type) God ytelse litt mindre støy (tradisjonelt sett)

DD er bigbore, store slanger (1/2" id), high flow/større pumpe(eheim 1250/lasing pumper(dd sin egen/swiftec sine mcp600/650 osv), er mer avhengi av å trykke masse vann igjenom men gir best kjølling...

 

Om du skal ha komplett sett, så bør du passe på at du kjørrer samme slangestørrelse heleveien, slik at du får en stabil flow.

 

 

\\Sp33D

Lenke til kommentar
jeg syntes det er tøffest med "fæite" vannsklanger som er ryddige inne i et kabinett i allefall , men dette blir dyrere  :( dessverre, som sakt større pompe osv.

Helt enig i det der, feite slanger er kulest! Men smaken er som baken, ta det som passer best til resten av sys.

Denne er utenfor spørsmålstillingen, men yter like bra om ikkje bedre enn TDX & co.

Saken er at den i teorien skal yte bedre pr liter i timen, men til gjengjeld er den meir restriktiv slik at vinninga går opp i spinninga. Forskjellen mellom dei forskjellige blokkene rundtom i dag er, som sagt, i praksis liten. Så lenge du ikkje kjøper denne da. :p

 

At feite slanger ser tøft kan eg vere enig i, men at UV-lys og plexi ikkje er harry tviler eg sterkt på. Vi skal jo tross alt glo inn i skjermen, ikkje inn i kabinettet. Skal det vere på den måten kan vi likegjerne gå tilbake til å leike med lego, eller bytte glansbilder med jentene. Det er jo meir sosialt også enn å sitte å nistirre inn i eit kabinett :no:

 

Edit:

OBS - Ikkje meininga henge ut ManagHead og Sir_cruz, dette var kun ei årlig utblåsing mot harriteten innenfor kabinettstil i Norge.

Endret av Kvakksalveren
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...