Gå til innhold

Prosessoren utnytter ikke hele kapasiteten


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Du kan også mest sansynlig slå av speedstep funksjonen i Bios,

eller eventuelt gå inn på power options og velge always on

 

Fikk eg til svar når eg spurte om dette, men gjorde det ikkje, hadde ikkje behov. Og det gjekk fint an å teste den i 3DMark03. Fikk respektabel score også...

Endret av marzhal
Lenke til kommentar

Synes disse løsningene virker overkompliserte..

 

At hastigheten på prosessoren settes ned til 600MHz den vanlige 'speedstep' funksjonen som er innebygget i Penitum M. For å få den til å yte fullt skal det bare være å gå på strøminstillingene og sette den til 'alltid på' for eksemple. Når den står på 'bærbar' senkes hastigheten til disse 600MHz, men ved 'alltid på' er det full ytelse.

Lenke til kommentar
last ned denne http://www.diefer.de/speedswitchxp/index.html

 

Så justerer du det så du vil ha det

Har nå installert denne, og her dukket det opp noe interesant... Setter den på "Max. Performance", og den klokket ikke opp.... så trykket jeg på "detect max speed" på CPUen, og den sier at det er 599 MHz... Noen ideer nå da? Tenkte jeg skulle ta den med til digital Impuls i morgen og klage :p

Lenke til kommentar
Kan jeg få spørre hvorfor du absolutt vil ha den til å kjøre på maks hastighet, hele tiden? Du vil uansett ikke merke noen forskjell i ytelse.

Så du sier man ikke merker forskjell på 600 og 1700mhz på et cpu-begrensed spill? :roll:

Jeg tolket det slik at han mente at man ikke merker noen forskjell på dynamisk svitsjing og maks hastighet. Det er enkelte som har gitt intrykk av at de føler at de ikke får det de har betalt for hvis man ikke kan se den høye og fine klokkehastigheten hele tiden. ;)

 

Dette later dog ikke til å være problemet her. ShellGhost: Sjekk i BIOS om ikke SpeedStep er deaktivert i 'Advanced'-menyen (Bildekredit: australiaboy). Om det ser riktig ut der så trenger du nok en biosoppdatering for å fikse problemet. Litt svakt av leverandørene å ikke sjekke slikt før de sender maskinene fra seg.

 

Bilde5.jpg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...