Gå til innhold

Simulatorspill med båter?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Virtual Sailor gir deg såvidt jeg husker en del kunnskap om hvordan vind og vann oppfører seg, kan være veldig nyttig om en planlegger å skaffe seg båt - eller som jeg, når man bor langt fra kysten og savner sjøluften.

 

Hadde faktisk glemt VS, takk for link, kommer til å kjøpe det. Hmm, med editor og konverteringsverktøy kan man jo alltids gjenskape deler av den norske skjærgården..

 

Tenk om noen fant ut hvordan man spleiser OFP 1984, Flight Simulator 2004 og Virtual Sailor... *SUKK*

Endret av Sundiver
Lenke til kommentar

Hvis du virkelig vil ha noe å sette tennene i, så kan du jo ta en titt på Dangerous Waters - er så og si rett i fra pressa nå. Forbered deg på mange timer med nesa nedi den 570 siders (spiral-hefte:P) manualen før du kaster deg ut i det...

 

Vi snakker om moderne marine krigføring. Du kan ta kontroll over fly, helikoptre samt alle slags umske skip og ubåter. Dette spillet er massivt, og leker ikke butikk.

 

Har du vært borti Sub Command, så kan du multiplisere kompleksitene noen ganger før du kommer opp på dette nivået, hehe.

 

http://www.battlefront.com/products/dw/index.html for mer info. Er litt usikker på om jeg skal bestille det selv, da det er veldig krevende...

Endret av storeelg
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...