Gå til innhold

En enkel måte å bli rik på


Jørnan

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Er det en enkel måte å bli rik på, men ingen gjør det fordi det er ett eller annet rart/dumt el.l med det?

 

Utenom å gjøre noe ulovlig da :p

Ta høy utdanning, bli flink, start for deg selv, jobb på deg magesår... pensjoner deg.

 

Eneste sikre måten for dem som ikke klarer å vinne i lotto.

Endret av GolfBag
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Håper du er god i språk. Da kan jeg foreslå en translatørutdanning, det er en relativt kort utdanning og du tjener fett. En god translatør som jobber 09.00-17.00 tjener 1000kr pr time, du kan jobbe hvor du vil bare du har internet og det er en avslappet jobb. Det finnes ikke mange translatører i norge, så arbeidsledig blir du ikke.

 

Dette forutsetter at du er god i engelsk/tysk/fransk.

Lenke til kommentar
Vel, lotto, ekstra og joker er lagd for å tape, men kanskje T5PC er lurt?  Neida. Slemme folk. Lure andre sånn. Men de var flinke da. Ingen andre har greid å selge en palle med såpe og to paller med frukt for 300 millioner kroner.

 

T5PC er kansje ikke lurt, men det er jo flere som har hatt stor suksess med å "svindle" penger av folk, uten å bli tatt for det. De fleste får nok kreditorer på nakken i ettertid, men da har man tilfeldigvis brukt opp alle millionene. Se på gjengen bak T5PC. Jeg har problemer med å tro på at 30 millioner forsvant på ett år etter dårlig økonomisik styring. Tipper mye av det er gjemt bort et sted. Se på Jørn Tagge, konkursboet hans utgjør en stakarslig scooter. Du kan jo dra en Bach.

 

Reklamebransjen: relativ kort utdanning, startlønn rundt 700.000, men et rått kjør på jobben, der mange er utbrent, sparket eller begge deler før de er 35.

 

Den der tviler jeg veldig sterkt på. Startlønn på 700.000 for BI unger som har en bachelor i markedsføring? :nei:

 

Meglerbransjen: bra lønn, men står i fare for å bli utryddet av Internet sammen med mange andre typer meglere.

 

Selv om yrket med tradisjonelle meglere står i fare for å bli utryddet (handel over tlf osv), vil nok rådgivningsdelen av yrket fortsatt opprettholdes. Markedet for gode analytikere er enormt, og vil nok fortsatt være det. Dette er absolutt en gunstig karriere å satse på og mulighetene for å tjene mye penger innen denne sektoren er store, forutsatt at man vet hva man driver med.

 

Du låner f.eks 1mill av banken til f.eks 8% fast rente.

Så setter du pengene inn på en høyrentekonto i sveits med 15% rente...

 

Om det var så enkelt som dette hadde vel de fleste tatt lån "opp til pipa" for å la pengene godgjøre seg i Sveits. Tviler på at det er noen steder du får 15% rente uten risiko, men hvis det stemmer fortell hva og hvor!

 

Bli toppsjef! Der kaster de jo penger etter deg uansett om du er elendig i jobben eller god!

 

Slikt er bare trist og lese. Dette er holdninger som alt for mange har. Selvfølgelig får ikke toppledere penger kastet etter seg. Gjennomsnittlig lederlønn i bedrifter med mer enn 250 ansatte er 1,4 mill. LO og andre hyler ut når sjefer som DNB Nors Svein Aaser får 5,9 mill i lønn. Det er all grunn til å tro at han har fortjent hver krone. Hver enkel bedrift tilpasser lederens lønninger etter forholdene i bedriften, dette innebærer at styret handler etter bedriftens beste, og selvfølgelig kaster man ikke penger etter en leder som gir dårlige resultater. Selv fallskermer kan i mange tilfeller forsvares. Ta Finn Jebsen som fikk 7 mill, to årslønninger. Mannen har ofret 25 år av livet sitt for selskapet samt ledet det i fire år hvor resultatene har vært fantastiske. Likevel skal han etter en tvilsom besltutning bli skjelt ut etter å ha fått sparken, fordi han får en fallskjerm :hmm: Gode ledere er en mangelvare, og folk må begynne å respektere at ingen sitter i sjefstolen og tvinner tommeltotter.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...