Gå til innhold

DVD-brenning / avspilling


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Har kjøpt ny DVD- brenner til PC, Samsung ts-h552b. Denne skal kunne ta de fleste kjente format. DVD- avspilleren min er også ny, Sony dvp ns590p, som er tilknyttet tv. Begge spillerne skal vistnok vøre gode kjøp.

 

Har brent en skive, Philps dvd+rw, på mpeg2 format. Skulle være kurrant. Samsungen hadde ikke noen problemer med avlesingen, og alt virket OK.Fant heller ingen feil med brenneprosessen.Men Sony spilleren kunne ikke "lese" plata. Jeg prøvde en "blank" plate i Sony-spilleren med samme negative tilbakemelding. Er dette en bekreftelse på at sony spilleren ikke tollerer Philipse`n? Jeg fikk beskjed av selger at Sony spilleren skulle takle dette formatet noe som også står påskrevet spilleren. Men med nærmere ettersyn fant jeg med liten skrift et sted i manualen at det var mulig at enkelte fabrikat ikke aksepteres av spilleren. Er litt småsur nå, kjøpte nemlig en del av platene, og håper egentlig at det er jeg som har gjort noe feil...

 

Håper noen kan gi svar.

 

Mvh

esbe

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har tatt backup av noen plater med DVDshrink på min NEC brenner. De fungerer brillefint på min NS590, og begge mine naboers spillere. Bruker Verbatim 8x DVD+R.

 

Det er visstnok kjekt om brenneren kan sette "booktype" til DVD-ROM så vidt jeg har forstått, men jeg er novise på dette feltet. Vel, nå har du et ord å søke på iallefall.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...