Gå til innhold

Nytt s939 hk, cpu og skjermkort


Anbefalte innlegg

Har bestemt meg for å oppgradere den gamle maskina mi (amd xp 2500+, 1024 pc2700 ram, gef4ti 4800 se gs, msi kt4a-ultra fisr). Tenkte å kun bytte ut hk, skjermkort og cpu med det første. Har rundt 5500,- å svi av. Pc'en skal brukes bla. til en del spilling og jeg har planer om å overklokke (kun luftkjøling).

 

Kommer over dette under ukens tilbud hos netshop: http://www.netshop.no/aspx/prdinfo.aspx?plid=5697

 

Noen erfaringer med hvordan dette hovedkortet virker? Bra til overklokking? Har hørt rykter om at cpu prisene skal dumpes om ikke så lenge, stemmer det? Burde jeg avente litt (har ikke hastverk)?

 

Jeg trenger også et skjermkort. Geforce 6800le hadde vært et godt valg siden jeg da hadde kunnet softmodde det, så det yter veldig bra, men det finnes dessverre kun for agp. Med tanke på at dette er noe jeg kommer til å beholde en stund, så må jeg nok gå for pci-e. Geforce 6600gt er et annet valg, men det klokker så dårlig. Er det noe som jeg kanskje burde vente på?

 

Edit: Når jeg tenker meg om, så består mine 1024mb med ram av 2x256 og 1x512 brikker. Vil det være mulig å bruke dem på det hovedkortet (eller s939 hovedkort generelt), eller må jeg kjøpe nye rambrikker (eller evn. gå for s754)

Endret av Evil_Hail
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...