Gå til innhold

Pinnacle --> Tape. Viser ikke dato for opptaket!


Anbefalte innlegg

Hei. Et aldri så lite problem som irriterer...

 

Jobber i Pinnacle Studio 9.3 (Plus) med et prosjekt. Jeg har redigert ned mammaens uendelige filmer av småen ned til en time og er så klar til å overføre det tilbake til tape via Firewire til kameraet. Dette går greit, MEN det som nå skjer, i motsetning til tidligere...er at det ikke lagres tidspunkt (klokke, dato og år) for når klippet er filmet. Dette skal jo ikke vise i bildet, men lagres på tapen slik at jeg kan gå inn i menyen for å se når klippet er tatt opp! Hvordan får jeg denne funksjonen tilbake igjen??? Utrolig irriterende når jeg vet at det funket før...

 

Noen som kan hjelpe??

 

:(

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det funker antagelig ikke, fordi du eksporterer jo bare en film, ikke informasjon om filmen. Jeg har ikke vært borti et program som har støtte for det på en DV-tape. Du kunne kanskje skrevet for hvert klipp, hvilken dag det var først ellerno, slik at dere kan huske det og redigere det bort til senere bruk?

Lenke til kommentar

Takk for tilbakemelding.

 

Pinnacle Studio lagrer dato og tid på tapen når du spiller prosjektet tilbake til tapen. (Jeg måtte sjekke på en tidligere redigert tape for å være sikker...). Slik var det ihvertfall på Pinnacle Studio 8. Når en redigerer tapen i Pinnacle Studio 9 har du tilgang til tidspunkt for opptaket - og det skal også tilbake til tapen...men hvorfor går det ikke nå? Klarer meg jo kanskje fint uten, men det er irriterende når det gikk før - er jo litt praktiskt da!

 

Anyone? :hmm:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...