Gå til innhold

Unlocke og unbrande en v800


Anbefalte innlegg

Jeg vet at gsmteknikk.no gjør dette, men det er svindyrt. Og så vet jeg at noen tlf ikke kan unbrandes. Man kan kjøpe en kabel slik at jeg kan låse den opp via remoteunlock, men kan den unbrandes via denne kabelen også? Den er låst til Vodafone. Spørsmålet er også hva som lønner seg: kjøpe denne kabelen via nett + porto eller å betale gsmteknikk for å gjøre hele greia (kr 4-500,-). Har sikkert vært opp i forumet før, men finner ikke den tråden, sorry! :no:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg vet at gsmteknikk.no gjør dette, men det er svindyrt. Og så vet jeg at noen tlf ikke kan unbrandes. Man kan kjøpe en kabel slik at jeg kan låse den opp via remoteunlock, men kan den unbrandes via denne kabelen også? Den er låst til Vodafone. Spørsmålet er også hva som lønner seg: kjøpe denne kabelen via nett + porto eller å betale gsmteknikk for å gjøre hele greia (kr 4-500,-). Har sikkert vært opp i forumet før, men finner ikke den tråden, sorry!  :no:

I forhold til gsmteknikk lønner det seg å kjøpe kabel og gjøre det selv. Unbrand/unlock gjøres med samme kabel.

 

V800 er "nesten" mulig å unbrande - kun meny-ikonene blir igjen.

Endret av Lurifaksen
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Ok, så da har jeg forstått det slik at med en rett kabel, så er dette noe jeg kan gjøre selv? "Hvor" går jeg inn og gjør dette da? Håper ikke det er altfor komplisert slik at jeg ødelegger mer enn jeg burde :roll: . Er ikke så veldig teknisk (og heller ikke tålmodig) av meg ;) . Har sett de selger slike kabler på qxl. Noe annet jeg bør vite før jeg går i gang? Takker for alle innspill!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...