Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Modem med brannmur?


Anbefalte innlegg

Byttet nylig til Telenor (fra Tele2) - og bestemte meg for å installere det nye modemet, selv om det var nærmest identisk med det forrige (SpeedTouch 510i begge to, men det var en del forskjellig når det kom til kontakter og slikt, men det betyr ikke så mye). Så alt er installert som Telenor guided meg til, og installasjons-CDen er kjørt. Likevel!

 

Jeg merket med en gang at DC++ ikke virket på download - verken i active eller passive, selv om jeg hadde åpnet og rutet alle portene riktig (i ruter/firewall). Det funket til jeg skiftet til det nye modemet. Telenor blokker jo ikke p2p, og dessuten funket en god del andre, mer lovlige prosesser, som IRC ident daemon, heller ikke. Jeg kjørte en port scan, og ingen av de portene jeg hadde åpnet i ruteren svarte.

 

Jeg har rotet litt rundt i menyen på modemet og i ruteren, men finner det bare ikke. Prøvde å sette ruteren fra Dynamic IP til PPPoE, men da funket ikke nettet i det hele tatt. Prøvde å rute de portene til diverse interne IPer (ruteren selv, min egen interne IP etc.), men ingenting funker. Noen som har peiling på hva dette kan være?

 

Modem: Thomson SpeedTouch 510i

Ruter: D-Link DI-624

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...