Gå til innhold

Klarer ikke å klokke overhodet?


Anbefalte innlegg

Jeg har nettopp fått meg ny hardware, en A64 3000+ Winchester og et Gigabyte K8NS Ultra 939. Minnet er av typen Geil Ultra Platinum 2x 512mb. Det som er problemet er at jeg overhodet ikke kan klokke. Hvis jeg stiller opp HTT med så mye som 2 MHz, så bare skifter den tilbake ved boot. Ja, jeg velger å lagre innstillingene mine og å gå ut fra BIOS. Ganske plagsomt ettersom HK og prosessor skal være meget klokkevillige. Må jeg flashe BIOS, modde noe på HK, endre på multiplier (står på 9 som standard, men klarer ikke endre denne heller, samme problem som med HTT)? eller noen andre triks?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har ikke endret noe på jumpere. Den booter jo helt fint, bare det at den skrur HTT tilbake på sin originale frekvens. Det følger med et flasheprogram med hovedkortet som skal hente ned biosoppdateringer fra nettet og flashe for deg, men den klarer jo selvfølgelig ikke å koble opp til serverene.

Endret av Hubman
Lenke til kommentar

For meg høres det ut som det er noe tull med bios/batteri/jumper, siden den ikke lagrer den. Send en mail til netshop (regner med du har kjøpt kortet der(?)) og spør hva du skal gjøre. Eller se om du finner noe på sidene til gigabyte.

 

Hvis du har et annet biosbatteri liggende kan du prøve det og se om det fikser seg.

Lenke til kommentar

Installerte et program (Easy Tune 4) og det hjalp meg å klokke i XP. Det som begrenset OC i XP derimot var HTT bussen. etter jeg stilte ned til 3x i stedet for 5x så klokket jeg glatt opp til 2500mhz. Men det jeg da lurer på er om det å sette ned HTT så kraftig vil være en flaskehals?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...