Gå til innhold

Problem med skjermkort?


Xanthorf

Anbefalte innlegg

I det siste har jeg hatt store problemer med fps i diverse spill. Sliter med store fps-tap som gjør at det hakker til de grader. Altså fps'en dropper fra 100 til 10 på et par hundredeler ca. hvert 2 sekund. Dette gjør det nærmest umulig å spille, og selv om det er mulig får man ingen glede av det.

Det jeg lurte på var om det kanskje var skjermkortet som begynner å ta kvelden.

Har et GeForce 4200Ti som er ca 2 1/2 år gammelt. Har ikke holdt på med noe særlig overclocking av kortet, bortsett fra litt oppsatt engine clock of memory clock. Etter at jeg begynte å få problemer så satt jeg ned engine og memory clock i tilfelle det var pga det, men ingen forandring.

 

Har også hatt en del problemer med system treighet ellers også. Treigheten og fps-problemene startet vel samtidig. Har drivd med nærmest konstant virus/trojan-scanning og diverse andre ting de siste dagene, men har ikke funnet noe, og det lille jeg fant og fjernet forandret heller ingenting. Er heller ingenting som jeg vet om som jeg har gjort som kan ha forårsaket disse problemene. Var ikke så veldig lenge siden jeg formarterte heller (og har helst ikke lyst å gjøre det igjen med det første).

 

Noen som vet hva som kan være feilen eller har noen tips?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...