Gå til innhold

Oppgradere pcn litt


Anbefalte innlegg

Nå har jeg fått stipend, og har nok cash til overs til litt oppgradering!

 

Jeg har tenkt å kjøpe x800pro og cpu.. Jeg har sett på P4 3ghz (har ikke råd til å bytte hovedkort og).. Men jeg har ikke penger til begge samtidig.. Mangler akkurat.. Så, først bestemte jeg meg for å oppgradere 3dkortet, men, daglig, så merker jeg en eller annen form for major flaw i systemet.. Jeg har nemmelig et bein mindre på cpu'n.. Som skjedde sist jeg bytta cpu-vifte..

 

Jeg var klomsete nok til å bøye 3 pinner i det ene hjørnet av cpu'n.. Jeg klarte å bøye tilbake 2, men den siste knakk akkurat når jeg fikk den rett!! krise tenkte jeg.. Men når jeg starta opp første gangen, fikk jeg error.. Da begynte jeg å svette skal jeg si! Så jeg gikk i bios.. Da var cpu'n overklokka (av seg selv!?), så jeg satte den tilbake på default.. Og da gikk den! Jeg pustet meget lettet ut.. Med tanke på at jeg sparte minst 2000kr på det.. Det gikk bra den første månden.. Den andre månden.. Men så begynte den å bli skikkelig kjei.. Setuper til alle program og spill tok timer å starte og bli ferdi.. Programmer svarer ikke @ random.. Meget plagsomt.. CPU'n økte med 10grader enn det vanlige..

 

Så, problemene har blitt enda mer problemer nå i det siste.. så jeg er meget sikker på å kjøpe ny cpu først.. Ikke helt bestemt meg enda.. Enda 3dkort frister enda mer.. Men fornuften må nesten gå foran lysten denne gangen! Er noen enig i meg i dette kjøpet?

 

Og en ting til, jeg leste idag at Hyper Threading ikke fungerer (ikke som skal) i win2k.. Som jeg velger å bruke når jeg oppgraderer pc'n neste gang.. Er HT så effektivt at jeg bør heller revurdere os valget mitt tilbake til winXP? Eller gjør den ikke alt så mye bedre.. Bruker pcn som OFTEST til gaming.. om det skulle hjelpe!

 

Og en ting tiiiiil!

 

Jeg har IC7-MAX3 hovedkortet.. Jeg bruker nå P4 2,4ghz FSB433(feil tall er jeg sikker på).. Og det jeg skal ha er P4 3ghz FSB800.. Etter det jeg har undersøkt selv, så skal det gå bra.. Men, om noen vet for sikkert, så kan noen gjerne bekrefte det :thumbup:

 

 

takk på forhånd

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg har IC7-MAX3 hovedkortet.. Jeg bruker nå P4 2,4ghz FSB433(feil tall er jeg sikker på).. Og det jeg skal ha er P4 3ghz FSB800.. Etter det jeg har undersøkt selv, så skal det gå bra.. Men, om noen vet for sikkert, så kan noen gjerne bekrefte det :thumbup:

Jepp det skal gå fint, her står det jo svart på hvitt.

 

Og ja bytt cpu først, ikke noe moro med en maskin som er ustabil vil nå jeg si :w00t:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...