Gå til innhold

Pinnacle PCTV Pro problemer


AL3X

Anbefalte innlegg

Hei.

 

Fikk et nytt PCTV Pro kort til jul men det vil ikke virke. Har vært i kontakt med Pinnacle uten at de har gitt meg noe konkret svar :roll:

 

Når jeg skal starte PCTV Vision kommer splash screenen (som så blir borte) og så skjer det ingen verdens ting. Prøver jeg å starte det 2 ganger etterhverandre får jeg bare en feilmelding.

 

Hadde en eldre utgave av PCTV før, fikk det til å virke én gang... Men ellers alltid samme feil.

 

Så jeg lurte litt på om noen her inne hadde noen tips til meg? Bruker versjon 5.50 av PCTV Vision og driverene som fulgte med på CDen.

 

Takk på forhånd!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har en PC med dette kortet installert. Bruker samme programvare som deg og driverne som fulgte med. Ingen problemer med å få kortet til å fungere her.

 

Hadde derimot et problem med mitt noe eldre "PCTV PCI", og det var noe sånt som du beskriver. Fikk ikke startet Vision-programmet. Text-TV saken fungerte fint. Endte med å formatere PCen, og da fungerte alt.

 

Bruker Windows XP SP1, jeg også.

 

Mvh

Vegard

Lenke til kommentar
Hei! jeg har akkurat samme problem med mitt Pinnacle PCTV Pro, bruker samme drivere som var med cden..men har Direct X 9..har det noe å si? eller må jeg legge inn den Direct X en som er med cden? noen som vet?

Pinnacle Support anbefalte meg iallefall om å ha nyeste DirectX versjonen.

Lenke til kommentar

Hei!

 

Noen dager siden, men... Hadde tilsv. problem med installasjon av PCTV stereo. Har XP sp 2 og fikk ikke godkjent siste testen i PCTV -assistenten (fant ikke enh.drivere). Pinnacle hadde lagt ut et (tillegs)driverprogram på web som løste problemet. Hvis ikke du allerede har gjort det, så søk hos dem på ditt prod. Var mange forskj. løsningsforslag. Et som gikk igjen var å bytte pci-spor, har du prøvd det? :wow:

 

Dobbelt Arbeid Til Alle....

 

Bare Ikke Organiser Synkront

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...