Gå til innhold

Web browsere på PocketPC


adale

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 4 uker senere...

Eller bruke utvidelser som gjør at Pocket Internet Explorer blir brukbar... MultiIE gjør veldig mye, men bruker en del minne. Sbp Pocket Plus tilfører også noe funksjonalitet, og det finnes et par andre varianter også.

 

NetFront 3.1 er også en egen frittstående browser, som jeg har hørt en del bra om. Ulempen med denne er at den ikke støtter VGA ennå.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Melder meg frivillig til å prøve Thunderhawk. IExplorer fungerer forsåvidt greit (Windows Mobile 2003SE), men noen lenker på sider som jeg er avhengig av innholder kommadoer som IE tolker som escape sekvenser og det blir bare tull. Eksempel .../?cmd=mail&sub=list blir &sub tolket som HTML escapesekvens &sub ; (mellomrom der for å ikke escape her), og dermed får jeg en fin firkanttegn i lenken istedenfor at jeg lenkes dit jeg skal.

Endret av Ezzie
Lenke til kommentar

Ja, det gikk fort - ThunderHawk II er allerede avinstallert. Ser forsåvidt veldig bra ut, men har veldig små skrifttyper, og selv om det kan justeres var det fortsatt smått. Den har egen tastatur - bruker altså ikke den oppgraderte (for norsk/svensk etc karakterer) som er innebygget. Fikk til og med registrert meg via applikasjonen fra min S100. Men etter det stoppet det, fikk den ikke til å linke ut på nettet. Det ligger noen sider allerede med i nedlastingen, Google m.flere, men selv ikke de fikk jeg oppdatert via nettet.

 

Siden de sidene som ikke fungerer for meg også finnes i wap versjon (greit å slippe å nedlaste unyttig grafikk) har jeg isteden installert Klondike WAP Browser (Trial version, dvs full versjon som reklamerer for seg selv av og til), som fungerer tilfredstillende ser det ut til. En annen dedikert WAP browser jeg fant på vei: Pocket M3Gate (Freeware) - ikke testet.

Lenke til kommentar
Jeg var sikker på at Opera hadde en browser også til denne, men det har de tydligvis ikke. Noen som kan anbefale noe annet enn den som følger med? (Win2003SE)

Her fant jeg en, den minner meg veldig om MultIE men denne er i hvertfall gratis. Prøver den ut nå.

 

http://www.freewareppc.com/docs/ftxpbrowse...obile2003.shtml

 

Den virker grei, men det som er litt irriterende er at man ikke kan velge om man skal åpne sider i en nytt vinu, eller i ett eksisterende. Den åpner hele tiden i ett nytt vindu. Men klart, det er jo bedre enn hva std. IE gjør, men jeg håper jeg finner en instilling for å velge.

Si ifra om noen andre gjør det her.

 

jorns

Endret av jorns
Lenke til kommentar
Her fant jeg en, den minner meg veldig om MultIE men denne er i hvertfall gratis. Prøver den ut nå.

 

http://www.freewareppc.com/docs/ftxpbrowse...obile2003.shtml

 

jorns

Aiai... virker super. Har ikke prøvd den så veldig mye enda, men den tar i hvertfall wap.trafikanten.no - noe f.eks. medfølgende pocketIE ikke gjør.

 

Takktakk! :)

 

---

Etter litt mer test blir den ikke mer enn et supplement til pocetIE bare. Den tok ikke trafikanten likevel, går galt når man foretar søk. Verken wapsiden eller den ordinære. Antagelig fordi den åpner søket i et nytt vindu kanskje..?

Det var også et par andre sider som pocketIE tar, men som ikke denne tok. Men kanskje neste versjon!

Endret av laaban
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...