Gå til innhold

KLIKKA Acer 77 c


Anbefalte innlegg

Jeg har en Acer 77c 17" skjerm . Etter at den var inne i 3 uker hos psdata på reparasjon i skjermkabelen funka den greit i noen uker . Nå har jeg ett nytt problem : Skjermen bøyer seg inn mot midten (dvs. jeg får 2 svarte halvsirkler i hver side av skjermen) . Noen som har samme problemet eller vet hva som kan gjøres for å reparere det ?

 

Garantien gikk ut for noen måneder siden .

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Visst du ikke allerede har skjekka kan du alltids prøve å gå inn på skjerm-menyen (trykk enter på skjermen), gå inn under menyen "Geometry" og prøv å still på det som heter "Pincushion" prøv å still det opp eller ned, bare prøv deg frem.:smile:

 

Visst ikke dette funker må du reparere den.:mad:

 

Mvh Nissen

Lenke til kommentar

Quote:


On 2001-11-15 08:06, negerhenriksen skrev:

Takker for alle svar !


DFN : hva måtte en betale for reparasjon ?



 

Dataskjermer er etter min erfaring like latterlig dyre som tv'er å reparere. Tanken på å reparere en 2 1/2 år gammal CRT-skjerm i den lavere prisklasse som i mitt tilfelle har hangla helt siden den var ny..forkastet derfor øyeblikkelig denne tanken...Det er høyst sansynlig en garantisak, men om du f.eks. har kjøpt skjermen via web frister det lite å sende den tilbake og legge ut X-antall kr bare i postens gebyrer + at du ikke veit sikkert om du får det på garanti om web-shop'en er av den kjipe sorten.

Lenke til kommentar

Quote:


On 2001-11-15 12:18, negerhenriksen skrev:

*DFN*


Garatisak ? Skjermen er 2,5 år gammal .

PS data opererer bare med 2 års garanti , selv om kjøpsloven sier 5 år .


Det er ikke PS WEB men vanlig PS Data



 

 

Ops, glemte den delen av din første post. Anyway, spiller ingen rolle hva forhandleren sier. Det er Norsk lov som gjelder - en produsent eller forhandler kan IKKE overprøve kjøpsloven. Produsent og evt. selger garantier kommer altså i tillegg til kjøpsloven og kan ikke være "dårligere". Garantitiden på en ting som en dataskjerm eller tv skal være 5 år ifølge Kjøpsloven, da en slik ting utvilsomt er ment å vare en stund pga. dens beskaffenhet.

Lenke til kommentar

Quote:


On 2001-11-16 08:12, negerhenriksen skrev:

Takk å lov for kjøpsloven !!!

Gikk ned på PS data i går , de tar den inn for reparasjon !!



 

Ser duh, :smile:

 

Tross alt bra av PS data å bøye seg for kjøpsloven uten alt for mye dikkedarier. En mange som har slitt lenge med lange krangler med forskjellige butikker. En ting som er greit å huske, om en sak blir tatt inn på garanti, være seg nesten hva som helst (alt fra en vankoker på Jernia til..ja..), så er det vanligvis produsenten og ikke forhandler som skal betale gildet. Så i mange tilfeller er det altså kun snakk om forhandlerens "velvilje", eller rettere sagt om folka i kassa liker trynet ditt...

Lenke til kommentar

Jeg har en Acer 77c som jeg har hatt i sikkert 4 år nå .. begynner å bli moden for utskifting den er noe mer uklar en den var når den var ny .. men egentlig jævla grei skjerm til den prisen.

 

Har hatt noe rart med min avogtil når jeg sitter oppe og spiller veeeldig lenge om natta (hakke gjort det siste året da) så plutselig ble hele skjermen helt hvit.. måtte da slå den av noen min , akkurat som om en gikk varm , har litt dårlig ventilasjon over den kan det være det tro ? Andre som har opplevd det ? Også kjøpt på ps data butikk som ble nedlagt , og ps web var ikke noe villig til å ta service på den :|

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...