Gå til innhold

Hjelp med MSI neo2


Xaser

Anbefalte innlegg

Har problemer med et helt nytt K8N NEO2-54G, trur i alle fall det er den som skaper problemet. Har problemer med å koble til bredbånd med pc'en. Får ikke fornyet IP-adressen, men å koble til andre maskiner funker greit. Har akkurat samme intsilinger på den som på denne maskina jeg skriver på nu.

 

Har bredbånd gjennom kabel, med 4 IP'er på hustanden. IP'ene skal finnes automatisk. Kjører pc'en på windows XP Pro.

 

Opplevde dette problemet med en gang jeg fikk instalert maskina, men etter at jeg reinstalerte windows ordna det seg, før det plutselig slutta å funke igjen. Har prøvd med DOS kommandoer og sånt, men til liten nytte. Når jeg prøvde å fikse det med DOS kommandoer fikk jeg beskjed om at fornylse av grensesnittet ikke kune utføres fordi RPC-serveren ikke er tilgjengelig.

 

Prøvde å oppdatere bios (lasta ned 1.3 og lagde boot-disket), men da fikk jeg ikke maskina til å boote fra disketen, selv om jeg disabla hardisk som boot alternativ. (Men dette er ikke så viktig å få fiksa)

 

Noen som har noen gode forslag til hva som er galt og hvordan det fikses eller er det bare å sende kortet til reklamasjon (vil helst slippe det, på grunn av vente tid).

 

På forhånd takk for all hjelp

Endret av Xaser
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...