Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Golf GTI forsikring..


smokejumper

Anbefalte innlegg

Heisann!!

 

 

Vurderer å kjøpe meg Golf GTI turbo, 1986 model. Tok ein sånn forsikrings 'test' på nettet for å sjekke kva det ville koste.

Har hatt forsikring på ein bil i mitt namn sidan eg var 16 og har dermed opparbeida meg eindel bonus sånn at nåla landa på ca 6800,- og eg synes ikkje dette var så veldig mykje, iforhold til kva folk har sagt det kan koste. Problemet er berre at dette gjaldt for 'vanlig Golf gti' og sidan nevnte bil er med turbo blir det kanskje noko dyrare? Nokon som har peiling på dette?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Golf GTi er ikke typegodkjent med turbo, og står derfor ikkje i noen lister. For at forsikringen skal gjelde, må bilen være godkjent ombygd med turbo, og eneste toer Golfene du får godkjent med turbo er G60 hvor du bytter ut g-laderen.

 

Så dersom det ikke er en slik, kan du like gjerne forsikre bilen din som en Golf 1.6 kun med ansvar. Du vil nemlig ikke få igjen noe ved et uhell uansett, og dersom du påfører andre skade vil du motta regresskrav fra forsikringsselskapene.

 

Fort gjort å få masse gjeld mao. :)

Lenke til kommentar

Nå kan du vel få gti godkjent med turbo så lenge du ikke går langt over 160hk som er orginalt på g60. Bremsene må være oppgradert til g60 foran, de er godkjent til 230hk ifølge møller. Så burde vel være mulig å forsikre den som g60.

Endret av trra
Lenke til kommentar
Hmm... okei. Takker for alle svar!

 

Bilen skal vera godkjent av biltilsynet med turbo. Det med g60 har eg aldri høyrt om. Nokon som hadde gidda å forklare kva det egentlig er? :)

g60 er en kompressor.

 

Golf 16v og Corrado 16v har blitt levert med G60 lader, disse motorene bremset 210hk.

Men jeg tror papirene på denne golf-modellen er klin umulig å få tak i.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...