Gå til innhold

Nanotherm


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg har fortsatt ikke fått somlet meg til å kjøpe vifte til min XP 1600+, men jeg vurderer sterkt Alpha Pal 8045 med en Enermax vifte og Arctic fra http://www.netconnection.no Den kostet 695,- der.. Men det jeg lurer på er om jeg skulle bestille meg en tube med Nanotherm kjølepasta også.. Har noen prøvd Nanotherm her?? Leste noen tester, og plottet er visst ikke at den er så vanvittig mye bedre enn Arctic, men den koster så jærscli mye mindre, og samtidig så har den de fordelene at den dekker sprekker bedre, og er lettere å vaske av.. Greit for oss overklokkere som brenner litt prosessorer og må levere tilbake til butikken for å få ny.. :smile:

Leste forresten et par av testene her: http://www.esgn.com/reviews.html

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

*host* du sier noe :smile:

 

Jeg har selv Alpha 8045, og må si det er et genialt stykke metall :smile: Bruker selv en lydløs YSTech vifte på den (spraya ned med blå UV reactive maling) : )

 

Joda, Nanothermen skal være bra den, så det er vel ikke noe å vente på egentlig.. Hadde jeg sitti med nye deler uten å få brukt dem, tror jeg det hadde klikka I hue mitt.. LØP Å KJØP DA FOR F**N

 

:smile:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...