Gå til innhold

kan ME bruke NTFS?


Anbefalte innlegg

hei jeg har en IBM pc med 60 harddisk.

Den har jeg delt inn i 10 gig på C: og d: er 50 gig.

Når jeg installerte 98 på C: så vil den ikke bruke D: pga det er ntfs.

jeg gjorde seff C om til fat32 da.

men nå har jeg win2k med ntfs på begge.

går det ann å legge in sånn WinME på C: og fortsatt D: funker? jeg har masse spill på D: som jeg vil spille pluss jeg bruker den som sånn backup!

 

Noen som vet ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

kjør enten win2k eller winxp begge er fjellstø, har hatt min maskin stående døgn på døgn med all mulig bruk uten at den kræsja eller hang seg i perioder, win me suger så det holdeder, hadde det selv og det var det værste windows jeg har vært borti....selv wim 95 var bedre....:smile:

 

 

mvh Christian

Lenke til kommentar

Du har fått mange gode råd her. Styr langt unna ME, det kommer bare til å gi krøll på maskinen din. HVIS du absolutt må ha et dosbasert os, kjør heller på 98 se. Det er mye mer stabilt enn ME, men begge har som det er kommet fram ikke støtte for NTFS. W2000 og XP er begge bygd på samme kjerne, og etter min erfaring er W2000 det mest stabile. Har fått kloa i XP, men har ikke hatt tid til å teste enda, men tror at når det er kommer ett par servicepacks, vil det vise seg å være like stødig som w2000. Det finnes tredjepartsprogrammer som kan lese NTFS fra dosbaserte system, men jeg har aldri prøvd det. Søk på Gogle, kansje du finner noe, eller kansje noen andre her på forum vet?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...