Gå til innhold

Ønsker lett bærbar til 10-13K


Zatôitchi

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg skal kjøpe bærbar pc og da er det jo lurest på oppsøke dem som kan det best =)

 

Den skal koste mellom 10-13K, være lett, stillegående og håndterlig. Trenger ikke ha det best grafikkortet. Bruksområdet vil være: film, musikk, surfing, tekstbehandling - i den gaten der. Så om noen kunne gi meg noen anbefalinger, gjerne henvise til tester og andres erfaring så ville jeg bli veldig takknemlig :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
det spørs hva du mener med lett og håndterlig. Mener du en ultraportabel, kan vi (alle som eier en) anbefale Asus s5600. Den er bitteliten og stilig. Har ikke det råeste grafikk-kortet (integrert), men funker utmerket til det meste. 1,3 kilo..!

les erfaringer i tråden om denne PC'en!

Hvordan kan man sammeligne Asus s5600 med Tundra 1551 modellen ?

 

Jeg har lest testen her på barbara.no, 6/10 er vel ikke helt det store kan man si. Men ser ingen tilsvarende test av Asus s5600. Jeg har også lest her i forumet, men lurte på om noen kunne lage en enkel og konkret liste over hva som skiller disse to ? :hmm:

Lenke til kommentar

Tja.. Asus'en er vel en del tynnere, en del lettere, og har eksternt optisk drev. Tundra'en er litt mer klumpete og litt tyngre, har internt optisk drev, og kan konfigureres/bygges selv. I tillegg har Tundra'en TV-ut, noe som mangler på Asus'en. Tundra'en gir nok mer bang for buck enn Asus'en, men herregud så lekker asusen er da!

 

Valgte selv en selvbygd Tundra (raske på nå, postmannen :D)

 

Edit: barbara trakk 1551 i testen for bl.a. at den ikke virker solid, og at den har et gulskjær på skjermen. Denne tråden hevder noe annet på disse punktene.

Endret av Halvsame
Lenke til kommentar

Angående asusen, har den også en meget god bundle.. Og jeg kan nevne at materialkvaliteten på denne maskinen er veldig god.

 

Nå har jeg ikke sett 1551 live, men jeg kan ikke si at jeg er så veldig glad i dens utseende. Ei heller batterilevetiden.

 

Men pr i dag er det vel whitebox sitt tilbud som er det beste på ytelse/krone, hvis du vil ha en maskin som er over dobbelt så tung da.. ;)

Endret av Zamoht
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...