Gå til innhold

får mye skryting her, hva med bruksområdene.


Anbefalte innlegg

Er det bare jeg som synes det blir litt mye skryting av hvor flotte og kraftige barebone, shuttle o.s.v pc`er man har. Trodde denne katogorien skulle handle mer om stue.-pcer og dens oppgaver. Jeg har en barebone i stua som jeg bruker mot sterioanlegget og tv`en og det funger utmerket, men dog. Det tok en tid før jeg fant ut hvilke programmer jeg skulle bruke, eller passet best til en pc som skal fungere som en multimedia pc.

trur det er flere som kunne ønske seg litt mere info om dete feltet.

Hvis folk finner/bruker media center programer forteller litt om det istedenfor å komme med innslag som "hva synes du om denne barebone o.s.v."

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det du egentlig etterlyser har jo ingenting med ett forum å gjøre, det du savner er jo egentlig artikler med "programvare + hjemmepc" som tema.

I ett forum kan man aldri si hva folk skal skrive, derfor er det vanskelig å be om at en tråd blir startet, man må liksom starte den selv da.

Så hva med at du starter en ny tråd, "Hvordan fungerer din stuepc i praksis og hvordan har du gått frem" eller noe liknende?

Lenke til kommentar

Som du sikkert skjønner er meningen med dette forumet alt folk skal kunne spørre om ting som omhandler barebone og stue-pc. Så jeg syns det blir litt feil av deg å kritisere folk som lager slike tråder.

 

Dessuten vet jeg at øivind dahle holder på å skrive en slik artikkel, hvor langt frem i tid artikkel befinner seg aner jeg virkelig ikke. Og om han tar for seg software vet jeg heller ikke, men det blir sikkert litt i samme duren som "vi bygger en super pc" eller lignende. Vi for håpe den tar for seg noe av det du etterlyser... :thumbup:

 

Jeg har ett aldri så lite prosjekt gående hjemme, har laget ett eget rom i kjelleren hvor jeg skal ha en barebone maskin, prosjektor, og surround lyd. Jeg kan godt prøve å skrive om litt om fremgangsmåter og "hva skal hvor og hvorfor", hvis det var noe sånt du ønsket deg?

Når det kommer til software og oppsett av maskinen har jeg prøvd diverse programmer og har flere typer fjernkontroller hjemme, så jeg kan sikkert skrive litt om dette også.

Endret av NakedChef
Lenke til kommentar
Er på saken og kommet langt.

 

Blir min beste artikkel ever. Og den blir drit lang (minst 3 deler). Mer får jeg ikke lov å si. Den kommer i november :)

 

Gud bedre jeg har lært mye selv her .D

Øyvind, du har jo uhorvelig mye kompetanse på området, hadde du hatt mulighet til å ta en titt her for meg? Bør jeg heller foreslå for "vi vil ha stor-skjerm"-gjengen en god LCD? :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...