Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

trenger hjelp til www.dyndns.org


Anbefalte innlegg

Etter det jeg har forstått går det ann å bruke noe programmer i www.dyndns.org hvis man ikke har fast ip, men trenger det f.eks til en ftp.side.

Jeg har lagd meg et konto og et host name. Det må være noen program som oppdaterer ip-addressa mot host navnet mitt. Har prøvd å se gjennom www.dyndns.org men blir ikke noe glupere, derfor tenkte jeg at sikkert noen av dere kan hjelpe meg med å forklare hvordan jeg skal gjøre dette,

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

ok, har lastet og installert direct...men hvordan fungerer dette sammen. hadde vært fint om noen kunne tatt seg det bryet å forklart meg litt.

Dette har jeg gjort.

Har lagd meg et hostnavn...navn.homeftp.net hos dyndns.org.

Har som nevnt over installert directupdate.

lagt hostnavnet inn under status på directupdate altså under accounts. Har også lagt inn e-mail addresser o.s.v for å på mail når den bytter ip....hva har jeg glemt her?

Når skal jeg bruke dette her mot min ftp side, hvis jeg skriver http://navn.homeftp.net skal jeg komme inn på min ftp-side da :hrm: eller er jeg helt på jordet nå...

Lenke til kommentar

Når skal jeg bruke dette her mot min ftp side, hvis jeg skriver http://navn.homeftp.net skal jeg komme inn på min ftp-side da :hrm: eller er jeg helt på jordet nå...

Jepp, du er helt på jordet. http og ftp er ikke samme protokoll... en ftp-server vil ikke skjønne kommandoene den får fra en web-leser.

 

Men hvis du har en ftp-server oppe, burde det funke med ftp://navn.homeftp.net :)

 

Resten håper jeg noen andre gidder forklare deg, jeg er nemlig for lat til å forklare ting som folk kan lese selv hvis de bare giddet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...