Gå til innhold

Buff Bots I WoW?


Anbefalte innlegg

I daoc har vi alle (nesten alle :p) en egen Buff Boot account (dvs feks en Shaman som buffer spillere og som IKKE trenger å være med ut i kamp eller i gruppe). Leste et sted at buff boot ikke kom til å fungere så bra i WOW og derfor ingen nødvendighet (takk gud).

 

Noen som har erfaring fra DAOC å vet hvordan BB funker der, som har satt seg inn i WoW buff systemet å kan gi litt info om akkurat dette emne? BB ødla grupper totalt i daoc så ville vært synd vist WoW gikk samme vei :no:

Endret av Sigvart
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg skulle gjerne hatt tak i slike buffende støvler.

 

Fra spøk til revolver: Tror de fleste buffs varer vesentlig kortere enn i DAoC. Det blir jo litt pes å logge av/på hele tiden. Inaktive kontoer blir logget av utomatisk ganske fort også, så tror det blir litt knot med en bot. Har ingen buffere i noen av spillene, så jeg skal ikke si det for sikkert.

Lenke til kommentar

Nei, jeg tror ikke det blir Buff Bots i WoW. Jeg har en lvl 32 druide, som har de kraftigste buffene av alle klassene, og det er noen begrensninger som tilsier at BB ikke blir aktuelt. For det første varer min lengste buff kun 30 min, mens den korteste varer 5 min, så det ville bli litt slitsomt å opprettholde buffs over tid. For det andre kan man ikke bruke de sterkeste buffene på lav level folk, de må få buffs tilpasset sin level. Når en dessuten blir logget av serveren etter en viss tid som inaktiv, ligger ting heldigvis ikke til rette for utstrakt bruk av BB. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...