Gå til innhold

Får ikke brukt DVI utgangen på Nvidia kortene


iver89

Anbefalte innlegg

Hei. Kjøpte for en stund siden en DVI kabel og et brukt GeForce FX5200 for å kunne se DVD filmer på prosjektoren via PCen. Men etter utallige forsøk har jeg ikke fått det til å fungere. Fattern kjøpte så en ny LCD skjerm til PCen hans, og koblet den til DVI utgangen på TNT2 kortet sitt. Det fungerer under BIOS, men når Windows begynte å boote, må man bytte til VGA :dontgetit:. Det som da fungerer er å bruke et sånt DVI-VGA adapter, og VGA inngangen på skjermen. Det fungerer også å bruke laptopen hans med DVI, både på LCD skjermen og prosjektoren.

 

Så hvordan får jeg til bilde med DVI kabelen? Noen som kan hjelpe?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er raportert masse problemer med nvidia og DVI utgang. Hadde selv store problemer med projector koblet til ett slikt kort via DVI. Fungerte på noen oppløsninger, men ikke på andre. Byttet til Radeon, og alle oppløsninger som projektoren støttet fungerte udmerket. Jeg ville ha HDTV 720 oppløsning.

 

Vet om en i Statene som ble invitert til Nvidia for å finne ut av problemene, uten at de fant noen løsning for ham. Det rare er at det er helt avhengig av enheten som kobles til DVI porten om det fungerer eller ikke.

 

Var jeg deg ville jeg byttet til et Radeon kort.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...