Gå til innhold

Viftestøy på Acer Travelmate 8005LMI


tavarish

Anbefalte innlegg

Jeg kjøpte meg en Acer etter å ha vært svært usikker ganske lenge. Og så langt ser det ut til at jeg kunne ha gjort langt dårligere kjøp, for den er veldig bra til mitt bruk. Men jeg har oppdaget en liten sak jeg ikke helt liker.

 

Ønsket meg en ganske lydløs maskin, det vil si med minst mulig viftestøy. Ble også fortalt via diverse forumer at den jeg her valgte hadde nettopp det. Og at den i hovedsak bare ville slå inn når jeg spilte tunge spill eller drev med andre tunge applikasjoner.

 

Vel, her slår den inn med 3 minutters mellomrom (noen ganger med enda mindre mellomrom). HDD temperaturen ser ut til å ligge på 41 grader hele tiden. Mens CPU temperaturen endrer seg. Så fort den er kommet opp i 41 grader slår vifta inn og står på til den er nede i 39 grader. Og noen ganger slår vifta inn også når CPU temperaturen er 39 grader slik at den kommer ned i 38 grader (uvanlig, men det skjer ... dersom jeg skal stole på MobileMeter da).

 

Det skal sies at dette skjer når jeg browser nettet eller bruker Word. Så med andre ord svært lette oppgaver.

 

Noen som vet om man kan overstyre dette her slik at man får vifta til å slå inn ved en høyere temperatur? uten at det skaper problemer? Eller skal det være slik som dette?

 

Takk på forhånd for svar.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...