Gå til innhold

Hvor får man tak i motorola?


Sicho

Anbefalte innlegg

Heisann

 

På tide å bytte ut min slitne motorola T720i, sitter med en simens C65 nå men kan ikke si at jeg liker den noe særlig.. Er ute etter en V600, problemet er å finne ut hvor disse selges i norge, noen som har peiling? Har sjekket på prisguiden men ingen av de nevnte butikkene der har telefonen inne eller får den inn de nærmeste uken, sendte en mail til cshop, de hadde ikke peiling når de fikk inn telefonene.. Virker nesten som motorola driter i det norske markede, merkelig at de har økt omsettningen noe så sinnsykt når de kan drite i et såpass stort marked som norge..

 

Vel tips mottas med takk..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
el-kjøp...

Elkjøp i Bergen har den ikke inne, ialle fall ikke elkjøp åsane, betjeningen trodde ikke at du kunne få den i noen andre butikker.. Forsøkte å ringe motorola norge, jeg lurer igrunn hva de folkene driver med, de mente at v600 ikke skal markedsføres i norge, men jeg vet jo at enkelte butikker har hatt denne telefonen inne tidligere..

 

Vurderer å skrive en seriøs mail til motorola sitt hovedkontor, høre hva motorola norge egentlig driver med.. Blir nok en Ericsson K500i på meg istede.. Motorola ønsker ikke norske kunder..

Lenke til kommentar

Norge er nok for lite marked ja, og så lenge ingen vil forhandle det, blir det jo vanskelig. Tror det går mye på velviljen til den enkelte butikk/kjede. Har selv en V600, som er veldig bra. Kjøpte den på el-kjøp. Den lokale butikken her hadde den ikke inne, og ville helst ikke selge Motorola. Det sa de rett ut! De hadde jo ikke kunnskap om det heller, men de er innprenta på at Motorola ikke duger. Eller de tjener vel bedre penger på de andre merkene....?

El-kjøp har Motorola i sitt sortiment, og kan bestille. Jeg har nå bestilt meg en E398, og gleder meg stort til å få den!! :yes:

Jeg vet de har den inne i noen Oslo-butikker iallefall. (eks. El-kjøp på Carl Berner)

Lenke til kommentar

Hmm, så elkjøp skal ha den inne altså, får prøve en annen elkjøp da, men tipper prisene er rimelig stive, ser at web shoppene i prisguiden opererer med priser fra 2500 til 3800, synd at ingen av de webshoppene faktisk har mobilen inne.. Får bare gi det et forsøk til jeg, oppsøke en annen elkjøp butikk.. Takk for tipset.. Foresten virker E398 ganske så rå, synd at jeg ønsker meg en klapp telefon..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...