Gå til innhold

K500i fikk 6'er på A-mobil!


Anbefalte innlegg

A-Mobil flesket til med 6'er til K500i.

 

Ja, mobilen er meget bra, men jeg merket meg at den fikk svært god kritikk for kameraet. Dette gjaldt også billedkvaliteten. Best blant VGA-kamera. Jeg synes, etter å ha prøvd en del kameramobiler, at K500 ikke er best. Det er Siemens CX65 og M65.

 

Ta f.eks en titt på bildene jeg tok med K500i på denne siden: www.sprites.dk

 

Finn K700i, så ligger bildene der, siden webmaster ikke hadde lagt inn K500i da jeg lastet opp bildene.

 

Kanskje det er feil på mitt kamera. Kvaliteten var god, men ikke sååå god. At bildene ble kornete, ble nevnt i testen, og det stemmer meget godt. I tillegg fikk jeg sjenerende felt med misfarging på høyre og venstre side av bilder. Noe annet jeg så, som jeg ikke har opplevd før, var at bildene ble kornete på telefonskjermen etter at de var tatt. Det vil si at bildene var skarpe når skjermen fungerte som søker, men kornete etter at de var tatt. Uvisst av hvilken grunn. Snakker hele tiden om bilder tatt i VGA-kvalitet med beste (fin) oppløsning.

 

Har firmwareversjon R2L001. Kameraet har versjon 3.9.

 

Sammenlign bilder tatt med K500i med K700i og Siemens CX65/M65 på www.sprites.dk

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
K700i fikk originalt en femmer, men er blitt nedgradert med tiden, som de fleste andre mobiler på den siden. Synes det er ganske fornuftig å gjøre det på den måten jeg!

K700 har fått en mye bedre FW enn den oprinnelig hadde, så _hvis_ man i det hele tatt skulle justere karrakteren, måtte det isåfall være andre veien.

Heldigvis har man andre mere seriøse fora å forholde seg til.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...