Gå til innhold

Maskin Henger ,Trenger litt hjelp her


m-lyng

Anbefalte innlegg

Hei

Trenger litt hjelp her

Jeg har en pc med spekken som vist i sign.

Den har en tendense for tiden til å bare "freeze" låse seg.

Må restarte med scan disk og rette på noen feiler.Jeg har byttet hoved disken som var 80 gigg en gang og byttet alle kabler en gang og tatt av hver av dvd spillere uten at det har hjulpet.Jeg har også formatert og reinstallert.Det kan gå et par dager og det kan låse seg til og med når den scan disker etter forige crasj. :roll: Jeg har også byttet ut rammen som var corsair value til den nå værende xms typen.Jeg tror jeg har bare 2 muligheter til.

Hovedkort eller skjermkort.

 

Er det noen som kan gi meg noen tips? Evt. type hoved kort jeg bør skaffe meg.Har planner om å bytte skjermkort på sikt men ikke ennå dersom det ikke er feilen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takk for svar.

Kan det være drivere til skjermkortet som gjør at den låser.Jeg har di aller siste inne også.Jeg har noen andre agp skjermkort men di er bare gf2 gt og mx kort som ikke er noe bra når jeg spiller.Hvem vet hvor lenge jeg må vente då før det skjer noe.Men jeg bør kanskje prøve det du sier.Jeg har også oppdatert biosen på hoved kortet uten at det hjalp.

 

Forresten vet du hvorfor jeg ikke ser bildet jeg har i signaturen min :whistle:

Lenke til kommentar

oftopic: du bør kutte ned til 4 linjer i signaturen, moderatorer erke glad i store signaturer, og enda mindre liker de bilder

 

ontopic: prøv med et annet skjermkort å se om den fremdeles krangler

 

en annen ting, har du hatt disse problemene så lenge du har hatt maskina? eller har de kommet nå nylig?

 

hvordan er temperaturer? er det tilfeldig når den fryser? eller er det når du gjør noe spesielt?

Endret av Spirre
Lenke til kommentar

Nå er jeg på jobben så jeg får ikke lest hendelsens liste som blir nevnt ennå.tempen på cpu er målt med motherboard monitor og er fra 48 til 55 grader,avhengig av belastning.så den virker ok spør du meg.Den kan fryse fast for exemple når jeg starter "Noen Ganger" spillet battlefield Vietnam.Og som sakt tidligere at til og med når den scanner disken etter en krasj.Det hender at den fryser når jeg gjør andre ting som ikke er avhengig av mye minne på skjermkortet.Problemmer var ikke til å begynne med da jeg bygget maskin for et år siden.Har begynt sporadisk nå den siste par måneder tror jeg.

Ang "offtopic" så har jeg skrevt maskin spec der den skal stå i profilen min men jegfår ikke den frem med lik linje som jeg ikke får frem bildet jeg nevnte tidligere.Har ikke fått svar til hvorfor.'

Endret av m-lyng
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...