Gå til innhold

PlanetSide Outfit - Werner - Vanu


Anbefalte innlegg

Dette har kommet opp flere ganger tidligere på gamer.no, men da det ennå ikke er blitt noe ut av det i form av et eget norsk lag så prøver jeg også å lage en diskusjon om det.

 

Ønsker bare å sjekke om det er grunnlag for å sette sammen et funksjonelt vanu outfit av nordmenn. Såvidt jeg vet finnes for øyeblikket ikke det, iallfall ikke aktivt. Det er nok av oss som spiller, men de fleste er godt integrert i internasjonale grupper. Det er ikke noe galt med det, men for min egen del er det ikke optimalt da jeg har dårlig språk-øre og får ikke med meg mye av det som sies per TeamSpeak når det er i engelsk med alskens dialekter.

 

Jeg er sikkert ikke den eneste som synes det, derfor hadde det vært supert om folk kunne slengt inn en kommentar her. Dette er ikke bindende så si hva du vil.

 

Jeg trenger ikke være lederen og verken navn, krav eller regler eller noe er bestemt. Ingenting. Helt blankt ark. Denne posten er en slags meningsmåling og jeg kommer til å la den gå i løpet av kanskje en ukes tid med regelmessige bumps om den forsvinner fra førstesiden. Skulle det bli positiv respons, dvs flere som er interesserte i en ren norsk gruppe, så kan vi sette oss ned for å diskutere detaljer og prøve å opprette en.

Gå til tråden på PS Forums

 

Det har ikke vært noen respons ennå verken på forumet eller ingame, men jeg er veldig klar for dette så bare logg inn på det offisielle forumet og kom med din mening om dette virker som noe du har lyst til å prøve. PS aliaset mitt er AranStormah så send gjerne en privat msg eller ingame tell om jeg spiller.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...