Gå til innhold

56k soft modem med bare 21,6 forbindelse


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Jeg er en av de heldige som har ca.. 0 leverandører av brebånd der jeg bor, og bruker at 56k soft modem. Det som har skjedd er at den nå ikke klarer mer en 21,6kbps forbindelse mens for litt siden hadde jeg over 50.

 

Har fått utført en linjesjekk og alt var ok.

 

Har noen peiling på hva som kan være skjedd?? :hmm:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har opplevd AKKURAT det samme, flere ganger.... Jeg har prøvd utallige ting, og tror det løste seg etter reinstall av windows...

 

Det gadd jeg ikke forrige gang det skjedde(3 uker siden) så jeg lånte et annet modem av en kompis, og vipps, tilbake til normal hastighet!

 

Jeg innbiller meg at det KAN ha skjedd etter lynnedslag, men er ikke sikker... Syns det er litt rart at et modem kan bli "litt" ødelagt...(og at en reinstall KAN funke)

 

råd: lån deg et annet modem og test ut...

Lenke til kommentar

Ja, har jo hatt et par dager med lyn og torden, men pleier å nappe ut når dette skjer. Uansett så virker dette litt merkelig, som du sier, at den kan virke "litt"

 

Har prøvd å installere/avinstallere modem men det hjelper heller ikke.

 

Er forreste på tide med en "fersk" installering, for b.la å frigjøre de to diskene jeg bruker i RAID slik at jeg får litt bedre plass. Men jeg synes at det er en drastisk løsning på et modem-problem. (¤#%¤ modem).

 

mhv TR

Lenke til kommentar

ok..

 

Det modemet som klikket hos meg forrige gang var et såkalt "soft" modem (det ligger fortsatt inn under hardware, bare ikke til stede)

 

56k modem er ikke så dyre da, det er nesten like greiet å bare kjøpe seg et nytt for en 150kr +- istedet for å styre med å formatere etc etc... Kanskje du får låne et fra noen du kjenner, slik jeg har gjort ;) De fleste har jo ADSL eller lignende, og da har de sikkert et gammelt modem liggene...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...