Gå til innhold

AO vs WoW


Anbefalte innlegg

Tror dere ikke at World of Warcraft når det kommer vil være veldig mange ganger bedre enn Anarchy Online?

Jeg tipper AO vil tape spillere når WoW kommer.

Jeg gleder meg til til Blizzard endelig får det ut og blir ferdig...

_________________

A Elbereth Gilthoniel silivren penna miriel o menel aglar elenath!

 

[ Denne Melding var redigert av: Smyagol på 2002-05-13 13:50 ]

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg tror vel at det blir bedre enn AO, men jeg er ikke sikker hvordan de skal utnytte warcraft-trilogien i spillet. Faktisk når jeg tenker meg om så tror jeg det er ganske åpent for WoW og SW Galaxies mot de etablerte MMORPG'ene.

Uansett så er det ingen tvil om at AO vil miste spillere, men det blir nok et "hyggelig" miljø på en del spillere som koser seg i AO-verdenen en good stund til. Spes hvis det kommer gode patcher og evt add-on

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-05-13 13:49, Smyagol skrev:

Tror dere ikke at World of Warcraft når det kommer vil være veldig mange ganger bedre enn Anarchy Online?

Jeg tipper AO vil tape spillere når WoW kommer.

Jeg gleder meg til til Blizzard endelig får det ut og blir ferdig...

_________________

A Elbereth Gilthoniel silivren penna miriel o menel aglar elenath!


<font class=editedby>[ Denne Melding var redigert av: Smyagol på 2002-05-13 13:50 ]</font>


 

Skal jeg si deg hva jeg tror ?

Jeg tror at WoW kommer til å være et slags forenkla MMORPG som kommer til å passe for de fleste. De som spiller AO vet at det er sykt bra spill og jeg tror neppe de bare bytter til en helt annen MMORPG helt uten grunn. De har lagt mange hundre spilletimer innen de charene de har. Og hvis det skal være så at de taper spillere, så håper jeg virkelig du kommer til å ende opp i en rennestein pga at du spilte for mye WoW.

 

Selv om jeg er stor fan av Warcraft, SC og ikke mints Diablo II så vil jeg heller at AO vinner denne gangen, det er fordi Blizzard lever som konger, de har ubegrenset tid til å lage spill, og hvis Funcom, som jobber ræva av seg taper enda mere penger enn det de har gjort så vil ikke Midgaard (etterfølgeren av AO som kommer om ca 3-4 år.) komme ut i det hele tatt.

 

Midgaard er kanskje et av de spillene jeg gleder meg mest til å prøve av alle spill som kommer og er på markede.

 

WoW kan for min skyld tiltrekke seg nye spillere, men det at de "stjeler" spillere fra AO vil ikke bli tollerert av meg og sikkert noen andre.

Jeg vil selv personlig at det heller ikke skal være noe krig mellom MMORPGene, siden de er alle kule å spille.

 

Jeg er fornøyd så lenge Midgaard kommer ut :grin:

Lenke til kommentar

Enig med deg som holder med AO, jeg håper de beholder en del spillere. Men når jeg spillte så var det mange som bare brukte AO som tidsbedriv og alle maste om "wait until SW/WoW/+++++++ gets out, AO is gonna suck" også videre. Jeg vet at noen forsvinner, jeg bare håper at AO har et forsprang ved at spillerne er blitt kjent med spillet, det er litt problematisk å venne seg til en ny type MMORPG og man vil alltid sammeligne med det man har spillt før.

 

 

Midgard: http://www.worldofmidgard.com/

 

Tror det skal bli sånn bygge viking by sammen og samarbeid og alt sånn. Mener å huske at det å bygge byen var viktig og samhold. Hvis jeg husker riktig så kunne man bli baker/smed/fisker osv, ta en titt på siden, står sikkert mye info der

Lenke til kommentar

Joda... Det er mange "AO-dødare" der ute. Men ett nytt middelalderspill tror jeg neppe det er.

 

Ta da heller en liten titt på hva våre venner islendingene driver med. Sammen med Star-Wars Galaxies som slår til bare fordi det er Star-Wars, så er nok Eve Online definitivt noe å se på.

 

(Selv har jeg ikke helt trua på Star-Wars Galaxies da spillbarheten ser litt uggen ut).

 

http://www.eve-online.com/

 

Her har vi et spill med god spillerbarhet, en meget god ide, og glimrende grafikk. Samtidig er det allerede bygd opp en meget levende verden med masse god historie.

 

Mvh.

SvUpP

Lenke til kommentar

Vel, så langt i sjangeren, har de fleste nye spillutgivelser ført til et større marked, istedenfor at alle produsentene kjemper og å ta spillere fra hverandre. Det er sevfølgelig litt fram og tilbake, men folk er overraskende lojale mot sin første MMORPG "forelskelse". Det er faktisk ganske mange som fortsatt spiller UO, selv om det ikke akkurat er et nytt spill. At AO "dør ut" tror jeg ikke kommer til å skje på LEENGE. EverQuest hadde forøvrig sin største måned noensinne (flest aktive kontoer) nå i februar. Tre år etter release...

Lenke til kommentar

Så langt er Midgard vaporware og det er veldig lett å lage. At så mange lar seg "lure" kommer vel av at vi alle ønsker virkelig gode spill og når noen sier de skal oppfylle drømmene våre, så er det veldig behagelig å tro på dem.

 

Midgard er så å si lagt på is intill Funcom har tjent inn nok penger på AO, og det er usikkert hvor lang tid det kommer til å ta, om i det hele tatt blir laget.

 

Håper virkelig at Funcom greier å lage Midgard en gang, men har vært skuffet over måten de lanserte AO på og har ikke stor tro på at Funcom har styrke (folk og penger) til å greie det.

 

Uansett, det krever veldig mye å greie å lage noe som er større og mer komplekst enn AO, og jeg tror ikke det er så mange av de annonserte MMORPGene som kan få hardcore AOere til å skifte. Midgard kan vi glømme så lenge.

Lenke til kommentar

World Of Warcraft blir en het tittel og kommer til å få stor oppmerksomhet her på gamer.no i fremtiden.

 

Det samme vil Midgard gjøre når noe nytt dukker opp om det.

 

Jeg tror verken AO eller noen andre spill kommer til å miste særlig spillere, selv om EverQuest 2, Star Wars Galaxies og World Of Warcraft kommer ut. Markedet ser ut til å utvide seg for hver MMORPG som kommer ut. Dette er positivt.

 

Men, AO vil nok vente ser konkurranse fra Star Wars Galaxies. Men jeg tror ikke AO vil ha noen større spiller-tap.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...