Gå til innhold

Ipod eller Creative Zen Touch?


Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Jeg skal en kjøpe Mp3 spiller men er ikke helt sikker på vilken jeg skal vælge????? :blush:

Har vært forelsket i ipod'n i laaang tid, men da jeg hørte noe om at batteriet sugde, ble jeg helt i tvil!!!

 

Etter det, så jeg på Creative Zen Touch, som alle sier er dritt bra. Men nå vett jeg jo ikke vilken jeg skal kjøpe! :dontgetit:

 

Hvis noen vett noe om det her, eller vett noe om andre mp3 spillere, da ville det være bra hvis du kunne hjælpe meg!

 

Takk! :thumbup:

Endret av [makeway]
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg vet ikke om det har noe å si, men jeg snakka med en hyggelig selger hos apple, ipoden kosta tilnærma 3700 ( 4g 40gb) Jeg tok med apple car opplegg som gjør at jeg får nytt batteri hvis jeg synes at det jeg har er ræva inne to år. Denne greia koster ca 500 og noe, men jeg spurte om å få studentrabatt, og med den betalte jeg bortimot 3900. Det synes jeg er greit med tanke på at nye batteri koster mer enn dette. Så jeg ser ikke problematisk på batteriene.

 

Jeg har også vært forelska i ipod, og derfor måtte jeg bare kjøpe :love:

 

Håper du finner ut hva du skal kjøpe da! :)

Lenke til kommentar
Jeg vet ikke om det har noe å si, men jeg snakka med en hyggelig selger hos apple, ipoden kosta tilnærma 3700 ( 4g 40gb) Jeg tok med apple car opplegg som gjør at jeg får nytt batteri hvis jeg synes at det jeg har er ræva inne to år. Denne greia koster ca 500 og noe, men jeg spurte om å få studentrabatt, og med den betalte jeg bortimot 3900. Det synes jeg er greit med tanke på at nye batteri koster mer enn dette.  Så jeg ser ikke problematisk på batteriene.

Hallo? Måtte du betale for å kunne benytte deg av standard garanti rett? :lol:

 

Har selv stor tro på Zen Touch men jeg har aldri testet denne. Leste dog i negativ retning at menysystemet hadde blitt endel simplere og hadde mindre funksjoner, slik at den nå lignet mer på Ipod sitt menyopplegg. :(

Lenke til kommentar

Tror den skal være bra.

 

http://www.dinside.no/php/art.php?id=109209&=katnav

 

refererer:

 

Konklusjon

Så, for å oppsummere, Creative Zen Touch er faktisk en utrolig vellykket musikkspiller. Stilig, minimalistisk design, svært god brukervennlighet, bra lyd og flott batterikapasitet gjør at den havner blant våre favoritter. Den er som sagt ikke den mest funksjonelle i verden, men igjen koster den ikke mer enn ca. 2.600 kroner. Vi skulle ønske den hadde utskiftbart batteri og kanskje litt mer lyssterk skjerm, men utenom det er det ikke stort å utsette på den. Anbefales til alle som ønsker seg en spiller som rett og slett gjør jobben.

Endret av UUnreal
Lenke til kommentar

Hallo? Måtte du betale for å kunne benytte deg av standard garanti rett? :lol:

Hei du vice fyr, nei, det jeg betaler for er service ut over det vanlige året som garantien gjelder. Og det er seff ikke bare batteriene det gjelder for. Men det er det jeg har tenkt å benytte meg av. Gå inn å sjekk på apple å se det der. så slipper jeg å måtte forklare det for deg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...