Jump to content
Sign in to follow this  
rlz

Problemer under oppstart

Recommended Posts

Har nettopp satt sammen en pc med disse specsa:

  • Abit IC7-MAX3
  • Pentium 4E 3.0GHz
  • 1024MB TwinMOS PC3200 RAM
  • MSI Geforce 6800
  • Seagate 120GB IDE

Alt dette er drevet av en F/S 350W PSU. Problemer er at cirka 2 sekunder etter oppstart stanser plutselig systemet. Andre ganger kan det kjøre opptil 10 sekunder, men da med en ulende alarm. Får ikke kommet inn i BIOS. Hva kan være problemet?

Share this post


Link to post

Jepp. Vifta sitter ordentlig på med kjølepasta på. Skal sjekke beepene i manualen nå. Nå sist kjørte maskina i 10-15 sekunder, før den skrudde seg av. Under denne tiden kom det skjermbilde, men rakk ikke å komme inn i BIOS. Det virker som om maskina ikke får nok strøm...

Share this post


Link to post

I sted kjørte maskina over et minutt før den slo seg av. Er det noen andre som har forslag til hva som kan være feil?

 

Edit: Flere som tror at dette kan være et problem forårsaket av for lite strøm? F/S er jo kjent for å levere gode og stabile PSUer, men 6800 + Prescott kan være i meste laget for en 350W? Hva dere tror?

Edited by rlz

Share this post


Link to post

Har samme hovedkort og får det problemet hvis jeg klokker for mye/feil. Reset BIOS. Og ja, det kan høres ut som et varmeproblem. Er det slik at hvis du lar den stå en god stund, så vil den kjøre litt lengre neste gang?

Share this post


Link to post
Har samme hovedkort og får det problemet hvis jeg klokker for mye/feil. Reset BIOS. Og ja, det kan høres ut som et varmeproblem. Er det slik at hvis du lar den stå en god stund, så vil den kjøre litt lengre neste gang?

Har ikke klokket for mye. Det er slik at hvis jeg lar den stå en stund, kjører den lengre neste gang ja. Har prøvd å resette BIOS flere ganger.

Share this post


Link to post

Da er jeg meget sikker på at det er varmen. Ta en grundig sjekk av montering av vifte, pastalag etc. Evt få en kamerat til å gjøre det. Ofte lettere for han og se.

Edited by kennethdammyr

Share this post


Link to post
Da er jeg meget sikker på at det er varmen. Ta en grundig sjekk av montering av vifte, pastalag etc. Evt få en kamerat til å gjøre det. Ofte lettere for han og se.

Ok, skal prøve dette.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...