Gå til innhold

Lyden skurrer når jeg kobler via forsterker.


Anbefalte innlegg

Lyden skurrer når jeg kobler via forsterker. Er dette jordingsfeil. Hadde også problemer med tven at jeg fikk strøm imeg gjennom phono kablene som var koblet til. Lyden er liksom masse skurr selv om jeg ikke har på noe lyd på pcen. Om det er jordingsfeil. noen som vet hvordan jeg får fiksa dette?

 

Det problemet med strøm i tven skjedde når jeg tok strømmen fra en ikke jorda kontakt. Men nå står tven og pcen i en jorda kontakt, mens forsterkeren fortsatt står i ikke jorda kontakt. Har dette noe å si?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Hei

 

jeg synes det virker rart at du har en TV med jordet kontakt, det har aldri noen av mine TVer hatt. Er du sikker på at du ikke mener at du har satt den ujordete kontakten i en jordet padde eller lign. Hvis det er det du har gjort er det fortsatt ikke jording tilstede. Du skal ikke være nødt til å jorde noe som helst egentlig, men hvis du føler at du må, så skal du ikke jorde mer enn en av modulene i oppsettet - helst effektforsterkern. I en forsterkerkrets vil det stort sett alltid være litt uønsket strøm/støy på vandring. Denne støyen blir vanligvis ledet til jord/chassis(ikke sånn jord du finner på lysnettet) det er mulig at det er dårlig jording til chassiset i TVen din. Anbefaler deg å ikke åpne TVen for å finne dette ut på egenhånd.

Endret av monodonk
Lenke til kommentar

Jeg TVILER på at det er tv'n din som er problemet, når jeg hadde TV'n, DVD-spilleren, cd-spilleren, radioen og PC'n tilkoblet stereoanlegget så skurret det det sekundet pc'n ble tilkoblet, aldri uten at den var tilkoblet, nå, det jeg gjorde var å ta gjordinga til forsterkeren min og gjorde den til samme gjordingspunkt som pc-kabinettet (jeg tok å slipte vekk en liten bit av lakken på pc-kabinettet satte inn en metallskru, kobla til en gjordingsledning, kobla den sammen med gjordingen til forsterkeren, gjorda de til gjordinga på en kontakt) VOILA problemet ble løst.. ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...