Gå til innhold

Logitech F-tastlås på ved booting.


Anbefalte innlegg

Er det mulig å gjøre sånn at F-tastlåsen er på når maskinen booter? Er skikkelig lei av å måtte trykke den på hver gang, num-locken er på, så hvorfor kan ikke f-låsen være det? Jeg bruker aldri de hurtigknappene som ligger på F-tastene uansett. Men jeg bruker mye F1-F12 i spill etc. Hvis ikke det er mulig å slå de av kan ikke Logitech ha tenkt mye når de laget de. :thumbdown:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har sjekka litt rundt, men det ser ikke ut som det er håp for deg.. ;P

Det virker som om dette er en instilling som du ikke får fiksa på, du må nok bare venne deg til å trykke på den stygge F-tastlås knappen til stadighet... Virker som om dette er en funksjon som de har endret i de litt nyere versjonene, og ettersom ditt ikke er helt med så er det nok bare noe du må leve med...

 

(er den samme som Svenandre[logga bare inn med kamerats bruker i sted...], og når jeg går på broderns Microsoft Multimedia Keyboard glemmer jeg å sette til standard hver bidige gang! Såååå irriterende...)

Lenke til kommentar

Jeg hadde samme problem når jeg fikk mitt Logitech keyboard. Måtte trykke inn knappen for å få vanlige f taster for hver oppstart, men etter en del oppstarter begynte den å stille seg inn på vanlige f taster automatisk for hver oppstart, akkuratt som om den skjønte at jeg ville ha vanlige f-taster :w00t: Kan det være mulig at de har lagt inn en viss grense på antall slike trykk ved oppstart og at den er satt til å tilpasse seg hver persons behov? Mongo funksjon btw..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...