Gå til innhold

Bodybuilding - Bilder av eliten [56k Warning]


Dr.X

Anbefalte innlegg

Skrevet
er man nede på 3% så er det rett å slett farlig.

Joda, det har nok sin riktighet, men så er konkurransen bare en dag eller to! De går jo ikke rundt med 3% hele året.

Sant nok. Det er godt mulig noen av de er nede på 3%.

Videoannonse
Annonse
Skrevet
Trodde ikke bodybuildere var nede på samme prosent som fitnessutøvere?

8-11% er vanlig fettprosent for slanke folk, i dag er man nedi 2-3-4% ved konkurranse. 8% kan kaaaanskje stemme for 70talls byggere?

2% virker da utrolig lite...? 70-talls byggere hadde ikke så veldig mye høyere fettprosent enn dagens bodybuildere, jeg sitter f.eks igjen med inntrykket av at Markus Ruhl har høyere fettprosent enn det Frank Zane hadde, selv om bildene av Ruhl lyver litt med tanke på at han har dopet seg på veksthormon og insulin.

Skrevet

en i klassa mi hadde 3,5%, han ble anbefalt å øke til rundt 4, han er toppidrettsutøver.. så jeg tror ikke det er skadelig før en kommer under 4... men men skal ikke si noe for sikkert..

Skrevet (endret)

Hva er grunnen til den store forskjellen på fysikken til 70 - talls byggerne og dagens byggere ? Det er vel en kombinasjon av både endret trening, kosthold og ulovlige stoffer, men hvilken av faktorene er det som har endret seg mest, og som gir størst utslag tror dere ?

 

EDIT: klart Arnold.

Endret av T.F.T
Skrevet

Disse har en akktuell størrelse:

 

 

dette er reklame for ett eller annet, men han har en bra form han på bildet

ThermosyneSTOR.jpg

the "new york bad ass" :p

3384.jpg

Diego fra T.U.V

DiegoSanchez.jpg

Josh K. fra TUV

JoshKoscheck.jpg

Randy Couture i hall of fame i UFC :)

mma%20randy1.jpg

Skrevet
Hva er grunnen til den store forskjellen på fysikken til 70 - talls byggerne og dagens byggere ? Det er vel en kombinasjon av både endret trening, kosthold og ulovlige stoffer, men hvilken av faktorene er det som har endret seg mest, og som gir størst utslag tror dere ?

 

En stor grunn til forskjellen er i alle fall den lavere fettprosenten.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...