Jump to content
Sign in to follow this  
chma

Avid FreeDv, klipper ikke og spiller ikke av

Recommended Posts

Driver å prøver meg fram med Avid sin gratis utgave. Har to problemer, får ikke delt opp klippene med DV Scene Extraction After Capturing, funker ikke å stille inn slik at den gjør det før capturing. Noen som har opplevd lignende?

 

Det jeg har captured over til disken lar seg spille av, men bildet står stille på den første framen mens lyden går. Har prøvd å eksportere og da funker jo bilde og lyd sammen. Noen ideeer til hva dette kan være? Samme problem gjelder og når jeg prøver å spille av en sequence.

 

 

Kjører Windows Xp Sp2

2,53ghz

1gb minne

egen 120gb sata video disk

Avid ligger på software disk hvor det og ligger spill.

Share this post


Link to post

Fant løsningen på hvorfor den sto fast i den første framen når jeg prøvde å spille av, ny driver til skjermkortet....:)

 

Men får fremdeles ikke delt ting opp automatisk...

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...