Gå til innhold

KiSS DP-1500 vs. alt til under 2k,-


Anbefalte innlegg

Ser meg om etter DVD/divx/alt-mulig - spiller. Etter å ha lest masse rundt om, kom jeg over denne KiSSèn. Synes den ser veldig bra ut. Er det egentlig noe forskjell på denne og KiSS DP-508 utenom at 508 har harddisk?

 

Er det noen andre som leverer en spiller til under 2000 med samme muligheter som KiSSèn? (Vet at mange prater om Medion om dagen, men den kan vel ikke sammenliknes kvalitetsmessig?). Og hvordan er egentlig spilleren lyd og bilde messig?

 

Hvis dere kommer med alternativer, er altså ethernet et must.

 

På forhånd, takk!

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Har selv bestilt en dp-1500 :D Får den vel på mandag vil jeg tro.

 

Kan hende at denne tråden vil gi deg noen flere svar om du ikke allerede har lest den.

 

Hvorfor sammenligner du med dp-508? dp-500 er motstykket uten harddisk og bare et par hundrelapper dyrere. Begge modellene kan "oppgraderes" med en toshiba 2.5" harddisk selv, om du tar sjansen (en delvis komplisert mod som gjør at du mister garantien).

 

dp-1500 vs dp-500

dp-1504 vs dp-504 (40 Mb harddisk).

etc...

 

http://www.kiss-technology.com/ og

http://www.mpeg-playcenter.com/index.php burde du sjekke ut. sistnenvte er en site dedikert mer eller mindre til Kiss og en haug med teknisk info.. Også modifisert firmware etc, slik at du kan få værmelding over ethernett :cool: For å få full tilgang må du legge igjen litt penger hos dem, men det ser ut som om en i den aller første URLn jeg refererer til allerede har gjort dette.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Har fått min også.... med noen meter cat5 og et ledig hull i routeren så må jeg si meg mildt sagt meget fornøyd. Alt funker slik det skal, både bilde, lyd og video. Den spiller alt så langt jeg har forsøkt. :thumbup:

 

Har også meldt meg inn på http://www.mpeg-playcenter.com og fått tilgang til "the hidden manual" med masse gode tips om tweaks og skjulte menyer... Det er dessuten rabatt nå på medlemskap :D (jeg har ikke noe med nettstedet å gjøre, er bare medlem).

 

Når det gjelder Kiss PC-link så vil du finne at fclages EZ-link er myye bedre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...