Gå til innhold

ram priser på spaceworld


Anbefalte innlegg

var innom spaceword i dag for å kjøpe meg mobil (t68)

 

det sto en gutt foran meg i køen som skulle ha ram brikker, de hadde ikke på lager så han bestilte likså godt 2x256 mbram så sa han at han kunne betale opp til 1000kr! PR.STK!!!2000KR totalt.

 

hold på å flire meg i gjel...spørte han bak disken etter om den kunden var spesielt glad i han..han bare flira. jeg fortalte at ram prisene er Mye lavere på web. han flira bare enda mere...

 

skulle selfølgelig gitt den stakkars kunden noen råd men, men.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hehe. Var på SpaceWord for en stund siden, skulle kjøpe meg en ny mus:-) (den siste slutta å virke!!!)

 

Ok, jeg står å ser på musene, der kommer det en svenske (!) (nei, dette er ingen vits) som skal kjøpe seg en ny maskin, som han skal ha sendt til sverige (hvorfor han kjøper maskinen i Stavanger har jeg ikke peiling på) Der kjøper han en vanlig merkepc, med 128MB RAM, 15GB HDD, et eller annet Noname hovedkort, med innebygget skjerm og lyd... også et firewire kort, diskettstasjon om CD-rom, altså den klassiske 5000 kroners pc'en på WEB, men prisen var ikke 5K, men 25000 kroner, 25000 for en sånn drittpc, tenke seg til...!!!! Dette var uten skjerm/monitor.!!!!

 

Hadde sååååååå lyst å si ifra til ham, men jeg hadde lyst på en ny mus i det øyeblikket, for de kaster en ut for å si ifra til kundene (har opplevd det også :smile: )

 

Hehe, folk må bli mer våkne for prisene.

 

Mvh

Allyse

Lenke til kommentar

Har ikke f.eks. Komplett husleie å betale da? Selv web-shops må jo leie store lagerlokaler og Komplett bl.a har jo butikk midt i Oslo og på gigantiske Liertoppen kjøpesenter osv. Og de er fortsatt billigere enn de fleste non-webshop-kjeder, selv om de vanskelig slår psdata og datorbutiken reint prismessig på web nå for tida.

Lenke til kommentar

å dere prate,,hehehhehe

der kor æ e fra (Kirkenes) har vi en butikk med litt datautstyr (Domus sin elektriske AVD) Der kann dere tenke dere att prisene er SKYhøye...

Da jeg skulle kjøpe en RAMbrikke der får 2 år siden

kosta en 32mb EDO ram ca 2000 kr ..HEHEHEHEHEH

På nett kunne man sammtidig bestille den samme brikka får 400-500 KR.......

SNAKK og PRISforskjell ..hheheheheh

Men sånn e det når man e fra GOKK...

 

PS: Har flyttet sørover nå :smile:

Hmm var prisene på domus en del av grunnen mon tro ?

Lenke til kommentar

Quote:


On 2001-11-08 19:02, magfa skrev:

ikke så galt?


 

Jaja.. hehe.. leeenge etterpå.. (kanskje ett år?) så fikk jeg solgt 128mb PC100 dritt-ram'en for 450,-kr + pluss porto ;-9 Så løpte (måtte egentlig kjøre 2 mil hver vei) jeg ned på Komplett Data og kjøpte en Mosel 128mb PC133 7ns brikke; for 575,-kr =)

 

[ Denne Melding var redigert av: mFaFa på 2001-11-08 19:46 ]

Lenke til kommentar

jeg måtte kjøpe et nytt kjøleelment til en AMD-k2 500

jeg hadde ikke lyst til å vente på å få det i posten så jeg satte meg i bilen og durte på expert, og fant en coolermaster sak 6*6cm husker ikke høyden, men vifta var en 6*6*1cm kosta 300Kr. Samme ribba får du på komplett til en lusen 100lapp, jeg var klar over prisen forskjellen da jeg kjøpte, men jeg hadde som sagt ikke lyst til å vente med å få maskina igang igjen..

Man dør jo ikke av 300Kr, men prisforskjellen var jo ganske stor....

Lenke til kommentar

Ang Geforce kortet på Expert Moa, i Ålesund så kjøpte jeg det for 4 måneder siden, da jeg sa at det lå på ca 2400 på webshop fikk jeg det til samme pris. Ikke alle butikker er dritt! De har folk der som er drit flinke, de to på pc avdelinga fiksa masse på maskina mi som jeg hadde bygd sjøl, for noen skarve 100 lapper, sa de hadde lite service fortiden og de kunne ta det innimellom. Ram prisene deres er helt ok, ligger ca 100 lappen over webshop og det er jo ok. Han ene sa de gikk over prisene sine og justerte de så de ligger 100 lappen over webshop 1 gang pr måned på komponenter. Jeg handler aldri mere på webshop, jeg går heller dit og får knall god hjelp på kjøpet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...