Gå til innhold

Intel Speed-Step Applet i Windows XP


Anbefalte innlegg

MyLords & Ladies!

Hvor i det Vindus XP kan jeg stille på Intel Speed-Step Applet , slik at jeg kan kjøre på batteri-optimert ytelse hele tiden? Jeg har en Dell Inspiron 8100-maskin med XP pro på. Men i motsetning til Windows2000 finnes det ikke en indikator eller snarvei til dette programmet i XP?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mja .... Mohammed, skjønner hvor du vil, men jeg er ute etter den opsjonen som vi hadde i Windows2000 der vi kunne fysisk velge med Intel SpeedStep-programmet om vi ville kjøre prosessoren 200MHz under 100% , hele tiden. Selv om den var plugga inn med strøm ... ser du.

Etter hva jeg forstår på Intel, ligger selve driveren integrert i XP, men det hjelper ikke meg hvis ikke jeg får bestemme hastigheten vs. batteridrift/husstrøm.

Lenke til kommentar

dessverre så har Microsoft og Intel gjort det slik at XP skal støtte dette uten noen innblanding fra brukeren... MEN! Dell er ganske oppegående! Gå inn i Bios, husker ikke hvilken side det er, men nede i venstre hjørne kan du velge "Maximum Performance" eller "Battery Optimized" både for nettstrøm og batteri.

Deretter kan du velge kontroll-panel og sette strøminnstillinger til Laptop. Da kjører den på lav hastigeht.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...