Gå til innhold

Morrowind - Hva er egentlig dette?


Gjest Slettet-EkRmMDKFIU

Anbefalte innlegg

Joda, men jeg kjører på 1024x768 med pixel shading enabled, shadows på fullt og view distance på ca 80% av maksimum - dette er høyere settings enn default. Det er mulig spillet justerer defaults etter maskinens ytelse ved installasjon; har heller ikke sett på ini filen om noe er disablet der. Husker ikke om jeg nevnte det, men jeg kjører ISO filen fra harddisk (Daemon Tools) samt at jeg mener anbefalt minne er 256 MB.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg spiller med alt på 1280x1024. full pakke med full view.. ja i det hele tatt full pakke. Jeg har en fps på 30-50 utendørs og 100+ innendørs.. Det var en periode der jeg hadde 128pc2100 ram og da måtte jeg ned på 800x640.. så minnet er veldig viktig i dette spillet. Mens i 3dmark merker man nesten ikke forskjell på 256 og 1gb..

 

Spillet er helt rått! har nådd lvl 6 nå :smile:

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-05-10 14:27, BluE_MoON skrev:

Fikk spillet sendt med posten rett inn på ftp serveren min i dag, men jeg har ikke giddet å teste det siden det er så mange som sier du er nødt til å ha et heftig skjermkort..


Har bare GeForceII MX 400 på en XP1700+


Blir dette for treigt eller ?




 

Det går veldig bra. Jeg kjører P3 600, cirka 600ram, 10gb og GeForce2 MX-200. Det går glatt som bare pokker på min maskin hvis man skrur settingsene litt ned.

Lenke til kommentar

Quote:

Prata med Gamesmix.no i dag og de sa att spillet ikke kom før 31 mai............fuck avbestilte på E EB Games pga en av moderatene her sa det kom ca 16 mai..og de har ikke eller kommer til å få "Collectors edition" eller!


 

Gamesmix selger Collectors Edition så snart de får den....og det blir antagelig neste uke en gang. Dette er helt garantert, en av de som jobber på gamesmix skal faktisk ringe meg hvis de hører om noen forsinkelse angående Morrowind....

Lenke til kommentar

spiderman får inn 22 elelr 23 men nå er jeg sur på ebgames liksom jeg fikk mail om at de ikke kunne verifisere utenlands kontoer så jeg maila å sa det var ok men så sendte jeg en ny mail å sa jeg ikke vill ha det alikavel jeg venta og venta men fikk ikke noe svar så i går gikk jeg inne på siden dems å sendte ny mail om å avbestille siden jeg ikke fant noe avbestillings knapp på ordre siden men neeeida fikk mail i dag om at den er i shiping å på ordre siden står det "shiping" på ordre status så det er siste gang jeg bestiller derifra.

Lenke til kommentar

Quote:

(For de uinformerte; Collectors Edition kommer ut før enn den normale versionen, dvs. CE kommer ut i løpet av 1-2 uker. Er ikke alle butikker som kjøper inn Collectors Edition, men Akersmic og Gamesmix har bestillt inn kopier....)


 

Jeg prata med Gamesmix i dag og de klarer IKKE å få inn Collectors Edition og de sa at spillet ikke kommer før 31 mai så hva faan skal man gjøre vente eller bestille fra Dragon? Iso warez gidder jeg ikke å tenke på, men hvorfor i helvete kan de ikke release en DEMO av spillet??

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...