Gå til innhold

Problemer med å feste "Frostbite C"


LaredoZ

Anbefalte innlegg

Har kjøpt ny cpu kjøler til min p4 2.6 ghz.. Jeg hadde klokka den til 3.1 som lå på 35 grader idle.. Men har lyst å komme over 3.4 ghz.. Tror den nye "Myst - Frostbite C" gjør susen der, med sin uttaelse at den er for 3,4 ghz og opp.. i tillegg til at den er mye mer stille enn den standard boxed kjøleren som jeg hadde..

 

Men probbet mitt er at den er jo helt mongo å feste min "Frostbite C" har jo helt rare skruknotter under, som ikke passer her.. det fulgte også med en rar skive som jeg tror viften skal stå oppå, men hvordaN?

Link: Microplex, Myst - Frostbite C

 

Noen som har kjøpt en slik vifte, og kan forklare hvordan jeg setter i denne på mitt Asus p4p800 hovedkort /478....

 

Har lyst å få festet den på fortest mulig med vet ikke hvordan :-\\

 

 

Mvh petter

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

hmm.. Det fulgte ikke med bruksanvisning. Altså på den lille lappen som fulgte med stod det bare hva de forskjellige delene het, ikke hvordan den skulle festes..

Men på hovedkortet mitt er det en slik plastbøyle som du sa ja.. men det var der fra før.. det er 4 små hull i hvert hjørne av den, men det går jo ikke skru skruer nedi der.. Vet ikke om jeg tør å ta av hele den platbøylsen, den sitter jo fast i hovedkortet.. skal jeg ta ut hele shiten fra kabinettet da, og prøve å få den bøylen ut? slik at det kun er igjen der hvor cpuen skal stå, og kansje noe greier rundt.. er litt risky..

 

Dette er forresten hovedkortet mitt.. se på den bøylen rundt der cpu skal stå... :

Asus P4P800 HK

 

Men står jo fadermeg ingen guider på dette noe sted.. finner det ikke.. og er ikke denne viften litt populær og bra da? men vet da pokker hvordan jeg skal få festet den..

 

MÅ bare få den på idag :p noen som vet hva som skal gjøres?

Lenke til kommentar

Det er ikke 4 hvite hull der.. det er bare sånn støtte greier.. går ikke ann å få skruer nedi der.. og dessuten har jeg prøvd å sette den oppå.. men da trykker ikke cpuen med kjølepastaen helt opp mot vifta.. kansje 1 cm mellomrom mellom cpuen der og under kjøleren på vifta..,. tror jeg skal ta ut hket og få ut den jævla rammen ass..

 

hmm.. :dontgetit:

Lenke til kommentar

Altså. Du må fjerne de plastproppene, eller hva det er, som går gjennom de hullene og holder den plastrammen på plass. For ellers blir det jo vanskelig å få skruene gjennom de hullene. Det følger sikkert med en bakplate, som skal stå på baksiden av hovedkortet og som skruene skal festes til/gjennom. Uansett så må du nok skru løst hovedkortet, slik at du kommer til på baksiden.

 

Men som sagt, så bør du jo først få sjekket at det er slikt kjøleren skal monteres. Ellers blir det mye arbeid til ingen nytte.

Lenke til kommentar

Jepp.. akkurat det funka! :)

Jeg bare festet den platen som fulgte med under hovedkortet (litt tungvinnt damen)

funka det :)

Eneste prob er nå at cpu kjøleren jeg kjøpte kjøler dårligere enn boxed kjøleren jeg hadde fra før.. latterlig.. skjønte ikke helt den ass..

Den står nå på idle 35 grader og på spill osv ca 40 grader med overklokket til 3.1 ghz..

Men boxed vifta kjørte på ca 30 grader og max 35 grader under full load.. er så innmari rart..

 

jepp.

Lenke til kommentar

Vel... jeg kjøpte ny kjøler for å klokke enda mer.. men jeg tenkte at det ville være nå i drøyeste laget å klokke så mye som 3.4 ghz på en boxed 2.6 kjøler, eller er du ikke enig? Jeg stolte ikke 100 % på boxed kjøleren, at den viste SÅpass lav temp hadde jeg altdi trodd etter at jeg hadde overklokket den..

Men likavel..

Så jeg gikk for en ny cpu kjøler som var egnet for 3.4 Ghz og høyere.. Og testet den ut .. Men det var jo litt rare temps da.. Men tok forresten her på litt "arctic silver 5" kjølepasta.. Noe som jeg aldri tok på boxedkjøleren, der var det bare sånn standard pasta som fulgte med når jeg kjøpte den..

Men pokker heller.. at det skal være så høy temp nå da.. som jeg har kraftigere vifte.. :(

Jeg kan forresten ikke klokke mere enn 3.1 ghz nå, hvis ikke henger den seg i windows loginen.. den bare henger seg.. Noen som vet om et klokkeprogram ellernoe.. Til nå har jeg brukt det klokkeprogget som er i bios som fulgte med da jeg kjøpte pcen..

vettafan jeg hva som går..

 

mvh Petter

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...