Gå til innhold

Hvor lenge er bislett kebab åpent?


bearcarlsen

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

De sjappene dere snakker om bruker jo stort sett den samme ekle farsen fra butcher og standardsauser...

 

Gå heller til Torggata der det er masse steder med eget kjøtt, egne dressinger og skikkelige smaker.

 

Marinos anbefales f.eks på det varmeste!

 

a.

Skrevet

Bare fittetryner med alt for store fordommer som ikke spiser kebab. Kebab er godt, skal jeg liksom ikke kunne spise det fordi noen som nødvendigvis ikke er fra Norge har laget den? Det er jo sykt. SYKT! :realmad:

Skrevet
Bare fittetryner med alt for store fordommer som ikke spiser kebab. Kebab er godt, skal jeg liksom ikke kunne spise det fordi noen som nødvendigvis ikke er fra Norge har laget den? Det er jo sykt. SYKT! :realmad:

Hva refererer du til? Noen som sa noe om det?

Skrevet
' date='04/09/2004 : 13:15'] Ja, kebaben er stort sett bedre i Tyrkia, men har en større tendens til å gi "bløt avføring"..... :whistle:

hmmm...

 

var på byen igår og tok meg en kebab før jeg dro hjem, driter jo krutt i dag...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...