Gå til innhold

Thermaltake Silent Boost


supergreg

Anbefalte innlegg

Ladies & Gents,

 

P.g.a fraktpriser og andre komponeneter og sånt er det mest hensiktsmessig for meg å bestille kjøleren til mitt framtidige Socket A-oppsett, hos Komplett. Det mest attraktive de har, mitt begrensede budsjett tatt i betraktning, ser ut til være denne kjøleren.

 

Så, er den noe bra?

 

Jeg har tenkt å kjøpe en xp2400-m, 35w og i hvertfall klokke den opp til 2.4GHz

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har den, og den kjøler min 2500+ helt fint. ligger på ca 48 grader med viften skrudd ned til 1600rpm. Den bråker mer enn de påstår da. Men jeg bruker fortsatt originalviften, skal vel bytte den ut en gang i fremtiden. Med viften på maks bråker den altfor mye for min del, så sørg for å kjøpe en vifteregulerer. zalman fanmate funker bra hvis en har dårlig råd. koster bare 40kr eller noe tror jeg.

 

Kvaliteten på selveribben er bra, litt dårlig finish på overflaten, men med litt goop går det bra. Totalt sett så er jeg fornøyd med kjøpet, den kjøler godt nok for meg og kan være stille hvis jeg vil at den skal være det.

 

Men det finnes to versjoner kjøleren. en med vanlig vifte og en med en Panaflo vifte. versjonen med panafloviften er den stilleste, og jeg tror det bare er microplex som selger den i norge. men du kan jo høre med komplett. mer info om forskjellene på viftene finner du på thermaltake sine sider.

 

håper det hjalp noe. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...