Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Update:

 

Ja, da var vi så smått igang igjen. Har gått til inkjøp av nytt lim. Når man limer på noen hundre ispinner merker man at limet har mye å si. Personlig likte jeg ikke dette limet da det brukte lenger tid en det forrige og var ikke så fast. Her sitter jeg å anelder lim... :blush:

 

Jeg har satt fokus i dag på å tette igjen litt bak. Som noen påpekte før så var det fare for en del støv her og det har det blitt. Allerede nå ser jeg støvet legger seg på sine respektive plasser. Vi tippe at dette bedrer seg, men ikke blir helt bra når kabinettet er dekt rundt hele. Mulig jeg må legge litt plastfolie rundt ass. Men det er vanskelig å feste og blir veldig puslete.

Har funnet ut at jeg vil legge så mye lednigner som mulig i bånn av kabinettet for så å dekke ispinner over der igjen. Da vil jeg får skjult unna mye. Tror jeg kan bli stilig. :cool:

 

Nå har jeg jo brukt kabinettet i en god stund og har merket hvordan det fungerer i praksis. Det er stort! Ved nærmere ettertanke ville det nok vørt mer hensiktsmessig å kutte ned 10cm i dypden. Men det får ikke hjelpe.

*Finne ny plassering til kabinettet*

 

En ting som fungerer glimrende er lysene på vifta i front :D

 

Så litt bilder da:

(Fikk ikke stativ til jul :no: )

 

45.jpg

 

46.jpg

 

47.jpg

 

48.jpg

 

49.jpg

Ble mye opp og ned kaos her, men var mye kontakter som det måtte være tilgang til. Jeg kom på at jeg kunne jo flytte f. eks. lydkort et hakk opp, men da blir det dårlig luftsirkulasjon.

 

Når neste update blir vet jeg ikke, men det kommer nok :thumbup:

 

So until next time, this is Notch Johnson saying; "Ride the big one!"

Endret av kennethdammyr
Lenke til kommentar

Litt kritikk må du få; Jeg tror kabinettet hadde blitt penere om du ikke hadde mellomrom mellom pinnene. Da hadde pinnene stått paralelle med hverandre, noe som i og for seg ser penere ut.

 

Men, jeg må si du har et enormt pågangsmot som orker å begynne med et sånt prosjekt! :thumbup:

Lenke til kommentar

Skjønner dette med mellomrom ja. Er nok både for og mot-deler der. Men hvis jeg skulle endre mening så er det uansett for seint. Derfor er det ikke noe vits i det. Kritikk er fint. Ihvertfall konstruktiv kritikk. :thumbup:

 

Nå er forsåvidt det baksiden dere så der som er mest rotete. Er penere i front.

 

(Når jeg skrev penere, skreiv jeg feil og skrev penger... Er det et dårlig tegn?)

Endret av kennethdammyr
Lenke til kommentar

ser ut som det er en løs / skjev ispinne helt nederst i venstre front.. bare et tips hvis det er mulig å rette opp :!: hmm tror jeg vet hva du mener med hjørne kasser.. er det feks noe som ligner en hjørne beskytter til feks en høytaler kasse ? vet ikke hva dette heter men mener å ha hørt ordet hjørne beskytter før :p

 

Edit : det med løs skjev pinne kan også bare være jeg som er teit / ser litt sånn ut på bildet med første øyekast...

Endret av gsn
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Mini-update:

 

Har vært på Elfa å kjøpt 2 brytere. I butikkken hadde de enda flere enn på internettsiden og fant en jeg likte veldig godt. Ikkeno sånt fancy gimmik.

Foreløpig er den bare midlertidig plassert, men jeg tipper den kommer til å stå der den gjør nå bare litt bedre festa. Så har jeg fått intrykk av at pumpa på vannkjølinga også krver en bryter, var derfor jeg kjøpte to. De vil passe fint over hverandre.

 

51.jpg

 

Deilig å slippe å gå inn i kabinettet med skruetrekker for å slå på hele tida.

Endret av kennethdammyr
Lenke til kommentar

Den er langt fra ferdig. Venter til jeg får radiator og tank etc. Da er alle andre komponenter på plass og det blir lettere og fullføre den.

 

Har tenkt på å dekke CD-rommene med ispinner, men tror det skrinlegges, av to grunner.

- Da må jeg gå virkelig deep in og åpne dem.

- De er allerede satt fast, med skruer og lim. Det var hard :whistle:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...