Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Internett som overhode ikke funker til gaming


Anbefalte innlegg

Jeg har hele tiden hatt problemer med chello ( også en del venner jeg kjenner ) detter ut, ping problemer, choke & packet loss osv osv, lista er lang

 

Hvor går grensa over hva som er akseptabel ping forresten? lagger meg ihjel i alle spill, er ikke grenser hvor mye det skal lagge av og til heller.. norske cs servers, 130-150ping, ofte med heftig choke. jeg er som oftest dø før jeg ser karen ( fragger meg før jeg dør, skjønner?) Andre spill så er ikke link dead ett sjeldent syn. PRØV FOR ALL DEL Å UNNGÅ LAN, flerre som spiller på denne linja fører til FLERE tusen ping, du er advart.

 

Nedlastning og ping er ikke stort å skryte av når jeg har 1024/256 linje. nedlastningen går sjelden over 65kb/sek, å uploaden slår ofte til med å komme opp i den svimlende hastighet av 15kb/sek, her er det snakk om 50% av d jeg skal ha ffs >.<

 

Alt er bare drit me hele pakka, ingenting som virker som det skal, eller når det skal. ustabilt å lite pålitelig internett til en dyr penge i forhold til tjeneste levert

 

mitt poeng med post: ADVARE andre mot å i d hele tatt TENKE tanken på å skaffe seg chello. "men det er det eneste bredbånds tilbudet vi har her", drit i, stikk heller ned til butikken å kjøp deg ett 28.8k modem kort, gjør f*** me samme nytten..

 

/aggresive mode, terminated..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Chello sine linjer er som regel helt ok. Høres ut som du kan ha støy på linjen, en half-defekt splitter eller noe i den dur. Be Chello sende en montør til å teste kvaliteten på linjen din.

 

Slike feil gir nemmlig som regel mye packetloss (og dermed lav hasighet, dårlig pingtider, og disconnections fra spill osv.)

 

Ta ITavisen speedometer testen. Får du da så mye som du skal ha? Hvis ikke er deet veldig mulig at du har et problem på linjen.

 

Håper det ordner seg.

-Stigma

 

PS: Virus og diverse trojanere kan også være grunnen, om du ikke vet at du holder en ren masin.

Lenke til kommentar

Stemmer det. UPC holdt oss for narr et helt år (Stavanger, Kvernavik) :"Vi oppgraderer de gamle kablene i området deres. En ny node er klar neste mnd. Store temperatur forskjeller i forbindelse med vår og høst gir utslag på signalet, derfor må vi gaine signalet tilsvarende,..... osv, osv."

 

Fikk tilslutt tilbakebetalt halvparten av det vi hadde lagt i abonnementet. I ettertid har jeg truffet folk med samme problem i andre deler av Stvg: Tananger, Sola, Hundvåg.

 

Styr unna UPC, leketøys firma spør du meg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...